Yolda geliyor simdi.@kerem daha önceden seçilen şarkılar sıralı tam liste var mı?![]()
Yolda geliyor simdi.@kerem daha önceden seçilen şarkılar sıralı tam liste var mı?![]()
Daha önce de teşekkür etmiyordum pek.Boykot bir hafta mı sürdü.![]()
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar, program içinde oylara teşekkür etmeme kararı almıştım. Bu haftadan sonra etmeye başlayacağım, boykotumu bitirip.Emeklerine sağlık güzel bir haftaydı @kerem.
![]()
Onu konuyu nereden buldunGördün mü yıllardır bana düşük puan veriyormuşsun ve yıllardır sana beddua okuyorum![]()
Sonuc hemen hemen belli istedigine ver, hepsi yerli sarkilardan olusuyor merak etme.@kerem ben daha ankete oy vermedim neye vereceğimi bilmiyorum valla![]()
Sonuc hemen hemen belli istedigine ver, hepsi yerli sarkilardan olusuyor merak etme.![]()
Maalesef etki etmeeyecek sonuc belli coktan ama ücünü de begendirebiliyorsak ne mutlu![]()
Yok alıştım gari farketmiyor artık üçüde iyi de ondan şey etmiştim
Maalesef etki etmeeyecek sonuc belli coktan ama ücünü de begendirebiliyorsak ne mutlu![]()
Onu konuyu nereden buldun![]()
85 bin konusunu diyorsan geldimKonsept şarkılarını ararken gördüm. Sn niye benim konuma gelmedin![]()
85 bin konusunu diyorsan geldim![]()
Sen benim kopyamsın benim şefliğimi taklit ediyorsunAynı anda yazdık. Benim bi kopya olduğunu ispatladın yine![]()
Sen benim kopyamsın benim şefliğimi taklit ediyorsun![]()
Ben ismet Paşanın taklidiyim sende benim![]()
2 kisinin oyuyla konsept tamamen degisebilir.Sen benim kopyamsın benim şefliğimi taklit ediyorsun![]()
Ne demek oy kullanmayacağım, ne varmış konseptte?@kerem MS seçilecekse bu hafta oy kullanmama kararı aldım. Diğer konsept çok iyiydi 😏
Bu hafta dinlenmeye çekileceğim.
Diğerine heveslenmiştimNe demek oy kullanmayacağım, ne varmış konseptte?![]()
Jüri ve yarışmacılarımızın takdiri. MS'de harika şarkılar var, biraz nostalji yaparız.Diğerine heveslenmiştim
Çok eğlenceli olurdu o ve bilmediğimiz şarkıları ilkkez dinleyip oylamak.