Başka kim var baksana. Kaybedenler kulübü resmen
Yalanlarını da al defol
MS i @kerem le siz devraldınız canlı performans demişsin dükkanını kendin şey etmişsin
Bu hafta bana da en iyi secenek MS geldi gibi. Zaten @Çiğdem kac sezon sundu, onun aklinda vardir bir seyler.Ben Canlı Performans yapan gerçek şarkıcılar dinlemek istiyorum. Zaten haftaya ben yapacağım konsepti. Full Canlı Performans üzerine olacak
Rachel'in gercek yüzünü görmene sevindim.Sen artık sahte şefsin @kerem le sana emanet edecektim ama başka şefmi baksak
@Forumdash bugün bişiler karıştırıyordu geç gelip erken gitti @serhatt @alperuz @xemrexxx araştırsınlar @sokak sanatiAbicin ankete oy vermemis. @Forumdash
Canı cehenneme ayol@Forumdash bugün bişiler karıştırıyordu geç gelip erken gitti @serhatt @alperuz @xemrexxx araştırsınlar @sokak sanati
kıskamadınmıCanı cehenneme ayol
Nesini kıskanayım ahı gitmiş vahı kalmış herifin .sskıskamadınmı
Yaşlılıktandır. @serhatt @xemrexxx @Forumdash@Forumdash bugün bişiler karıştırıyordu geç gelip erken gitti @serhatt @alperuz @xemrexxx araştırsınlar @sokak sanati
PATLASIN
UydurmaHer sonuc gecesi imzamız bu @mrt-06 @Forumdash @alperuz @sokak sanati @xemrexxx
@Ahmed @eskici @kerem ayılıp bayılıp iç geçirdiler
Ben şefliği aldım bile
Sonuclar ana sayfada, herkese tesekkürler.
ANKETE OY VERMEYI UNUTMAYIN!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
137 | bazinga | Las Ketchup - Asereje
137 | Forumdash | Luis Fonsi - Despacito
136 | mrt-06 | Manu Pilas - Bella Ciao
Neredeyse 3 birinci var diyebiliriz.
Tebrikler @bazinga @Forumdash ve @mrt-06 👏
@xBUGRAx @mrt-06 @bazinga @Forumdash tebrikler.
Özellikle Indila'nin aldigi sonuclar cok üzdü. Tahmin etmistim. @Ahmed
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar, program içinde oylara teşekkür etmeme kararı almıştım. Bu haftadan sonra etmeye başlayacağım, boykotumu bitirip. Emeklerine sağlık güzel bir haftaydı @kerem.Nihayet zincir kırıldı
Gerçi Shakira'ya 1 vermem imkansızdı yinede sondan ikinci olmuş 1 verdiğim😊
@bazinga hem puan kırmadım hemde @Forumdash 'a 2 puan vererek final puanı aldırtmışım sana. Seni kutlama konuma alayım buyüzden
@Ahmed en çok bu hafta zincir kırılsın istedim çünkü eski finalist olarak erkenden elenmeyi haketmiyorsun😊
@mrt-06 yarışma boyunca iyi puan alıyorsun benden genelde ama hiç teşekkür ü duymuyorum
@kerem eline sağlık
@xemrexxx elenmene çoooook üzüldüm
Ekli dosyayı görüntüle 83146
@Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Boykot bir hafta mı sürdü.Herkese teşekkür ederim arkadaşlar, program içinde oylara teşekkür etmeme kararı almıştım. Bu haftadan sonra etmeye başlayacağım, boykotumu bitirip. Emeklerine sağlık güzel bir haftaydı @kerem.