Gerçekleri söylemek suç mu oldu.Az önce zevksiz dedin, teşekkürünü kabul etmiyorum.![]()
Gerçekleri söylemek suç mu oldu.Az önce zevksiz dedin, teşekkürünü kabul etmiyorum.![]()
%999999 elenirdin ihtimalle o sarkilar foruma hitap etmiyor.Sanatcı tanınıyor anlamında paylaştım bu şarkısı değil elbette Eno'yla cıkardiği şarkı Mercedes ve Ferrariyle gelirdimSenin kaldiğin yerden ben devam ederdim
![]()
Evet o konuda hevesim kaçtı orası doğru@eskici @xemrexxx in çıplak insanlarına 1 verecem diye sabırsızlanıyordu kaçgündür şimdi gün cel şarkıyı görünce hevesi kaçmıştır![]()
![]()
@Forumdash
Şarkını niye değiştirdin
Chantaje yerine Danza Kuduro'yu secen biri bana zevksiz desin zaten.Gerçekleri söylemek suç mu oldu.![]()
![]()
Ay bi düş artık be yakamdan mendebur kaknem .ss
Bu arada yaptığın recabı boşa gitmesin diye başka yarışmacıya kakalamışsın, bu kadar üşengeç olunmaz pesChantaje yerine Danza Kuduro'yu secen biri bana zevksiz desin zaten.![]()
Aklımı kullandımŞarkını niye değiştirdin![]()
@xemrexxx de ayni yerden recap verince neden tekrar editleyeyim?Bu arada yaptığın recabı boşa gitmesin diye başka yarışmacıya kakalamışsın, bu kadar üşengeç olunmaz pes@sokak sanati @Çiğdem
Bu arada yaptığın recabı boşa gitmesin diye başka yarışmacıya kakalamışsın, bu kadar üşengeç olunmaz pes@sokak sanati @Çiğdem
Chantaje yerine Danza Kuduro'yu secen biri bana zevksiz desin zaten.![]()
Emrenin elenmesini alamancıda bekliyor ama yer cücesi yine son sözünü iyi söylemişEvet o konuda hevesim kaçtı orası doğru![]()
Bu hafta zaten riskte hissediyorum kendimi bakalım.@xemrexxx de ayni yerden recap verince neden tekrar editleyeyim?
Dünkü jestim zikkim olsun, elen insallah.![]()
Hata yapmışsınAklımı kullandım![]()
Sen kendin keremin hayat bilgisi hallerinden al yap işte abicim ne düşünüyorsanEvet seni arkalaralara koyucamSarılmanın formunu bozmuşun resmen
Başka resmi varsa yolla bana bişeyler denicem
@eskici ye göre gay mişKim için durmadan "bencegay" diyor bu cocuk da telefonu otomatik olarak düzeltiyor
Ayyy dedikleri giibi durmadan habire geceden sabaha "kural değişiyor"![]()
Keşke onunla gelseydi, biz de fazladan bir hafta kalmış olurduk sayesinde.Emrenin elenmesini alamancıda bekliyor ama yer cücesi yine son sözünü iyi söylemiş![]()
![]()
1 Şarkı daha doğrusu şarkımı trolmu ne oldunu anlayamadım@Forumdash
Sen bilsen elenmezdinHata yapmışsın![]()
Seçilenler içindede var bir trol şarkı @bazinga @Ahmed @xBUGRAx @Forumdash @xemrexxx @Forumdash @eskiciKeşke onunla gelseydi, biz de fazladan bir hafta kalmış olurduk sayesinde.![]()
@mrt-06Seçilenler içindede var bir trol şarkı @bazinga @Ahmed @xBUGRAx @Forumdash @xemrexxx @Forumdash @eskici
Nasıl desem şarkı değil gibi o arkadaşı niye uyaran olmamış gerçi forum saçmalık nerdeyse oraya gidiyor sinek gibi ama ben hayatım da böyle yabancı şarkı dinlemedim 1 puanım sonuclarda görürsünüz ve forum yine be ni yanıltır![]()
![]()
![]()
Kim kız oSeçilenler içindede var bir trol şarkı @bazinga @Ahmed @xBUGRAx @Forumdash @xemrexxx @Forumdash @eskici
Nasıl desem şarkı değil gibi o arkadaşı niye uyaran olmamış gerçi forum saçmalık nerdeyse oraya gidiyor sinek gibi ama ben hayatım da böyle yabancı şarkı dinlemedim 1 puanım sonuclarda görürsünüz ve forum yine be ni yanıltır![]()
![]()
![]()
Bu arada yaptığın recabı boşa gitmesin diye başka yarışmacıya kakalamışsın, bu kadar üşengeç olunmaz pes@sokak sanati @Çiğdem
Sus kuz kulisleri açıklama@xemrexxx 'e ben dedim. Kerem yapmıştı zaten o güzel olmuş onu kullan diye![]()