Ağzını bile yırttım![]()
Sokak kızdırdı beniNiye durduk yere diss atiyorsun?![]()
Asla vermem. Protesto ediyorum.Oy ver etkinliğe. 50 kişi lazım.![]()
O zaman ona diss at.Sokak kızdırdı beni![]()
Abicimiz yenileyecem diyip duruyordu birşeyden hoşnut olmamış ama anlamadım![]()
![]()
@Forumdash @sokak sanati
Evet seni arkalaralara koyucamBana sarılmadan olabilir ablacım.![]()
@eskici ye göre gay miş
Ayyy dedikleri giibi durmadan habire geceden sabaha "kural değişiyor"Yoo, degil.![]()
Ben bilerek öyle yazdım espri olsun diyeEvet seni arkalaralara koyucamSarılmanın formunu bozmuşun resmen
Başka resmi varsa yolla bana bişeyler denicem
@eskici ye göre gay mişKim için durmadan "bencegay" diyor bu cocuk da telefonu otomatik olarak düzeltiyor
Ayyy dedikleri giibi durmadan habire geceden sabaha "kural değişiyor"![]()
Güzel espiri heeBen bilerek öyle yazdım espri olsun diye![]()
Evet seni arkalaralara koyucamSarılmanın formunu bozmuşun resmen
Başka resmi varsa yolla bana bişeyler denicem
@eskici ye göre gay mişKim için durmadan "bencegay" diyor bu cocuk da telefonu otomatik olarak düzeltiyor
Ayyy dedikleri giibi durmadan habire geceden sabaha "kural değişiyor"![]()
O anlamda demedimSandiğimi söyledim![]()
Ben dadylerden nefret ederim be uydurma .ss
Ben dadylerden nefret ederim be uydurma .ss
O kasam benimFaruk peki ne oluyor![]()
Uydurma
Sen kendini Yamaç mı sanıyorsun😱 @xemrexxx haklıymış
![]()
2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | BÜYÜK FİNAL | '7 Rings' vs 'Señorita'
2019 yılının En Favori Yabancı Şarkı etkinliğinde finale geldik. Finale iki genç şarkıcı çıktı. Ariana Grande - '7 Rings' ve Shawn Mendes, Camila Cabello düeti olan Señorita finalde sizlerle. Anketimiz Pazar gününe kadar sürecektir. Katılımlarınızı bekliyoruz. Ariana Grande - 7 rings...fav10.net
Bu arada ikinizde bu konuya oy vermezseniz yarışa hayatınız tehlike de bilesiniz![]()
İdris Koçavali oğlunu yolladi. Yapyaşlı adam gidip paket servis yapacak değil heraldeSen kendini Yamaç mı sanıyorsun😱 @xemrexxx haklıymış
![]()
2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | BÜYÜK FİNAL | '7 Rings' vs 'Señorita'
2019 yılının En Favori Yabancı Şarkı etkinliğinde finale geldik. Finale iki genç şarkıcı çıktı. Ariana Grande - '7 Rings' ve Shawn Mendes, Camila Cabello düeti olan Señorita finalde sizlerle. Anketimiz Pazar gününe kadar sürecektir. Katılımlarınızı bekliyoruz. Ariana Grande - 7 rings...fav10.net
Bu arada ikinizde bu konuya oy vermezseniz yarışa hayatınız tehlike de bilesiniz![]()
İdris Koçavali oğlunu yolladi. Yapyaşlı adam gidip paket servis yapacak değil heralde@xemrexxx
Çok kolay bi oylamaydı. Anketi kapatabilirsin![]()