Atmaz son dakikaya kadar melun@xemrexxx racap atmamış racap atmamak şarkıyı resmi olarak vermemek oluyorOnu bekleyin süre dolana kadar
![]()
![]()
![]()
Elveda Rumeli seçmişti
Harika atmışsın umutlandım biraz...Aaa şimdi ne dersem artık tersindeki düşünceye inandın içinİyi desem kötü sanacan
Kötü bulsam bu seferde tam geliyor diye ümitlenecen
@kerem @Forumdash
Dan Omar olsun. Tekrar teşekkürler jestin için.
Az önce zevksiz dedin, teşekkürünü kabul etmiyorum.Dan Omar olsun. Tekrar teşekkürler jestin için.![]()
Sizin etkinlikte oy kullanmayacağım bu arada. Bad Guy elediğiniz akşam bitti benim için o etkinlik.@eskici 'den sonra yeni hedefim belli oldu@Çiğdem @Forumdash @mrt-06 @dreamy ailenizi alın gelin. Büyük balığı ham yapma zamanı gelmiş.
![]()
Sizin etkinlikte oy kullanmayacağım bu arada. Bad Guy elediğiniz akşam bitti benim için o etkinlik.![]()
Evet sen ve bir kaç zevksiz yüzünden Bad Guy elendi, o yüzden çok beklersin.Biz mi eledi halk eledi. Bizde burada oy vermeyiz hadi iyi ver. Señorita önde Ariana dede biraz ortalık karışsın![]()
Evet sen ve bir kaç zevksiz Bad Guy elendi, o yüzden çok beklersin.![]()
Kim@eskici 'den sonra yeni hedefim belli oldu@Çiğdem @Forumdash @mrt-06 @dreamy ailenizi alın gelin. Büyük balığı ham yapma zamanı gelmiş.
![]()
Beni sen elemedinSana ne. Seni eledik hiç boşuna geveslenme![]()
Niye durduk yere diss atiyorsun?Oy kullanayım mı![]()