TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 15. Hafta (İngilizce Dışında Yabancı Şarkılar)

Bu Şarkı Benim 2. Sezon 15. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.

Son Oy Kullanma Tarihi: 21 Mayıs Perşembe 20:00
  1. Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
  2. Las Ketchup - Asereje
  3. Manu Pilas - Bella Ciao
  4. Indila - Derniere Danse
  5. Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
  6. Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
  7. Shakira & Maluma - Chantaje
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD

Bu Şarkı Benim 2. Sezon 15. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.

Son Oy Kullanma Tarihi: 21 Mayıs Perşembe 20:00
  1. Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
  2. Las Ketchup - The Ketchup Song
  3. Manu Pilas - Bella Ciao
  4. Indila - Derniere Danse
  5. Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
  6. Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
  7. Shakira & Maluma - Chantaje
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Geç kaldın bu sefer :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Evet seni arkalaralara koyucam :A Sarılmanın formunu bozmuşun resmen:F Başka resmi varsa yolla bana bişeyler denicem:A

@eskici ye göre gay miş :F:F Kim için durmadan "bencegay" diyor bu cocuk da telefonu otomatik olarak düzeltiyor :F:F

Ayyy dedikleri giibi durmadan habire geceden sabaha "kural değişiyor":A:A
Ben ne zaman gurbetcileri yasakladim be? :F

• Üzücü
Reactions: Forumdash
%100 ters teperdi ki onlarin yabanci sarkilari rap ve taninmiyor, kesin elenirdin yani. :A
Forumda konusu acılmış :A:A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Forumda konusu acılmış :A:A
Bu yabanci bir sarki mi? :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash