Rengimiz belli nutuk atmaya gerek yokKonuda fikrini yazmayı unutma aile liderisin sen![]()
Rengimiz belli nutuk atmaya gerek yokKonuda fikrini yazmayı unutma aile liderisin sen![]()
Rengimiz belli nutuk atmaya gerek yok![]()
Yorum yaparsan -2 puan bile verirsin senYorum yapana +1 puan veriyordum neyse![]()
Yorum yaparsan -2 puan bile verirsin sen![]()
Ekmeğime yağ sürersin-3'den iyidir![]()
Bugün recap yok mu?
Geç kaldın bu seferBu Şarkı Benim 2. Sezon 15. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
Son Oy Kullanma Tarihi: 21 Mayıs Perşembe 20:00
- Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
- Las Ketchup - The Ketchup Song
- Manu Pilas - Bella Ciao
- Indila - Derniere Danse
- Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
- Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
- Shakira & Maluma - Chantaje
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD![]()
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 15. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Evet disarda islerim vardi anca yetisebildim.Geç kaldın bu sefer![]()
Ben ne zaman gurbetcileri yasakladim be?Evet seni arkalaralara koyucamSarılmanın formunu bozmuşun resmen
Başka resmi varsa yolla bana bişeyler denicem
@eskici ye göre gay mişKim için durmadan "bencegay" diyor bu cocuk da telefonu otomatik olarak düzeltiyor
Ayyy dedikleri giibi durmadan habire geceden sabaha "kural değişiyor"![]()
%100 ters teperdi ki onlarin yabanci sarkilari rap ve taninmiyor, kesin elenirdin yani.Keşke murdo mero filan katılsaydımO zaman @Özgür
Forumda konusu acılmış%100 ters teperdi ki onlarin yabanci sarkilari rap ve taninmiyor, kesin elenirdin yani.![]()
Bu yabanci bir sarki mi?Forumda konusu acılmış
Mero - Olabilir | Yeni Klip
Sosyal medyanın etkisini her geçen gün daha sık gördüğümüz su götürmez bir gerçek. İşte onlardan biri de son dönemlerde yıldızı parlayanlardan biri olan "Mero" Mero'nun Adana'da klip çekimlerini yaptığı, "Olabilir" isimli teklisi sizlerle.. Klip 3.gününde 9 milyona ulaştı.fav10.net
Sanatcı tanınıyor anlamında paylaştım bu şarkısı değil elbette Eno'yla cıkardiği şarkı Mercedes ve Ferrariyle gelirdimBu yabanci bir sarki mi?![]()
Geç kaldın şimdi işim var ama bu gece kullanırım herhalde@eskici oy kullanacagim diye tutturdun hala oy kullanmadin.![]()
@eskici @xemrexxx in çıplak insanlarına 1 verecem diye sabırsızlanıyordu kaçgündür şimdi gün cel şarkıyı görünce hevesi kaçmıştır@eskici oy kullanacagim diye tutturdun hala oy kullanmadin.![]()
Hevesi @serhatt a kaçar inş. Ss @eskici@eskici @xemrexxx in çıplak insanlarına 1 verecem diye sabırsızlanıyordu kaçgündür şimdi gün cel şarkıyı görünce hevesi kaçmıştır![]()
![]()
@Forumdash