@dreamy e gitmesi üzdü...
@dreamy e gitmesi üzdü...
Bu resme boğuldum. Rüyamda görücem.@Forumdash Abicim nerdeyse gidiyormuşuz İyi seçimler yapalım acele etmeyelim
@mrt-06 @Ahmed @dreamy Kötü vermediğim üçlü almıs puanları
@xemrexxx Elenmemiş bu gebermiyor işte inmidir cinmidir @Bully @xBUGRAx @alperuz @serhatt @sokak sanati
@eskici Canısıyı seçseydin
@kerem emeklerine sağlık güzel eğlendik
Ekli dosyayı görüntüle 82452
Geri kimler başımıza musallat etti ben oy vermemiştim.@Forumdash Abicim nerdeyse gidiyormuşuz İyi seçimler yapalım acele etmeyelim
@xemrexxx Elenmemiş bu gebermiyor işte inmidir cinmidir @Bully @xBUGRAx @alperuz @serhatt @sokak sanati
Rap, jenerik falan kılpayı kaçmıştı kaçan daha çok.Gecen hafta kil payi almamis miydin?
@kerem e acıma @Bully @eskici @serhatt @sokak sanati @Forumdash @mrt-06@Çiğdem keremi bu arabeskten kaynaklı hem polisiyede hem fantastikte süprize hazır olsun
beni zorladı oy konusunda
Geri ney cnmGeri kimler başımıza musallat etti ben oy vermemiştim.
onu koronalı maça polis olarak yollucağım
Miss gibi şarkım vardi ama itiraz edildiği için geri çektim.@Forumdash Abicim nerdeyse gidiyormuşuz İyi seçimler yapalım acele etmeyelim
Emre elenip dönmüştü ya yarışmaya.Geri ney cnm
Aaaa @kerem in sucu haklısın dahada gitmiyor adam @xemrexxx @Bully @mrt-06 @Forumdash @sokak sanatiEmre elenip dönmüştü ya yarışmaya.
Tesekkürler. Yine tutturmus gibi oldun.@dreamy sana elenmezsin dedim çünkü benim gönlümdeki 1 İbrahim Erkal'dı hatta puanımda şöyle bir not var: 2 İbrahim Erkal - Sevme. (Bilal Sonses nedeniyle +1 aldı)
yani teknik olarak yine 1 puanlık gitmiş.
Arabeskte çok yanılacağımı sanmıştım.
Yalnız ekleme yapayım. ben bu şarkıyı İbrahim Erkal'dan biliyorum sadece son zamanlarda Bilal Sonses seslendiriyor diye kıyak geçtim.
Elenenler herzaman son 3ümde olanlar geneline bakınca.
@Ahmed @dreamy ve @mrt-06 tebrik ederim.
@xBUGRAx kıl payı gitmiş puan.
@xemrexxx senin kadar ballısı yok. Umarım ders alıp vaktinde yollarsın.
Eline sağlık @kerem
Kedi gibi dokuz canlı mendebur@Forumdash Abicim nerdeyse gidiyormuşuz İyi seçimler yapalım acele etmeyelim