Evet zaten @Ahmed benim yaklaşımımı biliyor bu konuda, ileride milletvekili olunca da savunucam bunları.Ne alaka be. Karşıt olmak homo olmak manasına gelmiyor. Şiddet içeren homofobiye hepimiz karşıyız. İyi niyetliydi o![]()
Evet zaten @Ahmed benim yaklaşımımı biliyor bu konuda, ileride milletvekili olunca da savunucam bunları.Ne alaka be. Karşıt olmak homo olmak manasına gelmiyor. Şiddet içeren homofobiye hepimiz karşıyız. İyi niyetliydi o![]()
Ben ara ara sahnelerini izliyorum canım, sana da atarım.Aaa uzun zamandır dememiştin bunu.Melekler Korusun’u izlemek istedim şuan.
![]()
Gecen de paylaşmişti ama ben anlamamiştimŞu video; https://fav10.net/forum/threads/bu-Şarkı-benim-2-sezon-14-hafta-sonuçları.296863/post-3839160
@sokak sanati'nın algı operasyonları.![]()
Uğursuzsun .ssGeçen senaryonun aynısı bu @xemrexxx yine benimi eleyecek yoksa![]()
![]()
@mrt-06 @Bully @sokak sanati @Forumdash @serhatt @alperuz
Şimdi biz neyi işaretliyorduk @Harunnn60 la oyun izliyoruzda şimdide oraya koşmam lazım izleyip gelmem lazım![]()
![]()
@Bully @Forumdash @sokak sanati
Bilmemene şaşırdım abicim.
bunları? 😱Evet zaten @Ahmed benim yaklaşımımı biliyor bu konuda, ileride milletvekili olunca da savunucam bunları.![]()
Grammy'e sıcak bakıyordu sanırım @ForumdashŞimdi biz neyi işaretliyorduk @Harunnn60 la oyun izliyoruzda şimdide oraya koşmam lazım izleyip gelmem lazım![]()
![]()
@Bully @Forumdash @sokak sanati
@xBUGRAx ile yaptıklarınızı anlatınca korktum ben sizden açık söylemek gerekirse..Aşkım özelden foto falan at, bunlar kesmez bizi.![]()
Bir de benim yaşattığım dramayı görBen drama queen'im. En'lerde vadikızı ile zirveyi oynuycam.
Kıran kırana rekabet halindeyiz ablamla.![]()
Sarsildim bi kere
Yani Umut'un yazdığı şeyleri demek istedim.bunları? 😱
Arabesk ve camiasi benim neyime beeBilmemene şaşırdım abicim.![]()
Yabancı dışı şarkıda karar kıldık. Faruk ona oy vermiş![]()
Kararı ona bıraktık neyse gece bakarımSarsildim bi kere![]()