Evet zaten @Ahmed benim yaklaşımımı biliyor bu konuda, ileride milletvekili olunca da savunucam bunları.Ne alaka be. Karşıt olmak homo olmak manasına gelmiyor. Şiddet içeren homofobiye hepimiz karşıyız. İyi niyetliydi o
Evet zaten @Ahmed benim yaklaşımımı biliyor bu konuda, ileride milletvekili olunca da savunucam bunları.Ne alaka be. Karşıt olmak homo olmak manasına gelmiyor. Şiddet içeren homofobiye hepimiz karşıyız. İyi niyetliydi o
Ben ara ara sahnelerini izliyorum canım, sana da atarım.Aaa uzun zamandır dememiştin bunu. Melekler Korusun’u izlemek istedim şuan.
Gecen de paylaşmişti ama ben anlamamiştimŞu video; https://fav10.net/forum/threads/bu-Şarkı-benim-2-sezon-14-hafta-sonuçları.296863/post-3839160
@sokak sanati'nın algı operasyonları.
Uğursuzsun .ssGeçen senaryonun aynısı bu @xemrexxx yine benimi eleyecek yoksa @mrt-06 @Bully @sokak sanati @Forumdash @serhatt @alperuz
Şimdi biz neyi işaretliyorduk @Harunnn60 la oyun izliyoruzda şimdide oraya koşmam lazım izleyip gelmem lazım @Bully @Forumdash @sokak sanati
Bilmemene şaşırdım abicim.
Ba bay @eskici
bunları? 😱Evet zaten @Ahmed benim yaklaşımımı biliyor bu konuda, ileride milletvekili olunca da savunucam bunları.
Grammy'e sıcak bakıyordu sanırım @Forumdash O neyi istiyorsa onu işaretleyeceğimŞimdi biz neyi işaretliyorduk @Harunnn60 la oyun izliyoruzda şimdide oraya koşmam lazım izleyip gelmem lazım @Bully @Forumdash @sokak sanati
@xBUGRAx ile yaptıklarınızı anlatınca korktum ben sizden açık söylemek gerekirse..Aşkım özelden foto falan at, bunlar kesmez bizi.
Bir de benim yaşattığım dramayı görBen drama queen'im. En'lerde vadikızı ile zirveyi oynuycam.
Kıran kırana rekabet halindeyiz ablamla.
Sarsildim bi kereGrammy'e sıcak bakıyordu sanırım @Forumdash O neyi istiyorsa onu işaretleyeceğim
Yani Umut'un yazdığı şeyleri demek istedim. Daha ilk açıklamamda batırdım.bunları? 😱
Arabesk ve camiasi benim neyime beeBilmemene şaşırdım abicim.
Grammy'e sıcak bakıyordu sanırım @Forumdash O neyi istiyorsa onu işaretleyeceğim
Yabancı dışı şarkıda karar kıldık. Faruk ona oy vermiş
Kararı ona bıraktık neyse gece bakarım Ama ingilizce dısı olabilir diğerleri daha kısıtlı gibi bunlar hemen eliyor abicim @keremSarsildim bi kere