Bencede .ss
Bencede .ss
Hezimete uğradı ya ondan .ss
İşte dikkatli karar verelim abicim anketide sonra şarkıyıda @kerem yine 2 gün bizle uğraşırMiss gibi şarkım vardi ama itiraz edildiği için geri çektim.
@Ahmed in şarkısı da aynı turdu ve 1.oldu ( Başlatıyorum dramayı yazmaya ) ne kadar haklı ve adeletli bi hafta oldu bilemicem Bİr çok şarkı değiştirildi türü farklı diye oysa hepsi arabesk denecek turde şarkıydı Gitti bizim millet protest müziğe oy verdi @kerem @sokak sanati
Finalden aşağısı bizi kesmez @Forumdash
Türkçem yetmedi. Banamə laf var onu bile anlamadım. @sokak sanatiMiss gibi şarkım vardi ama itiraz edildiği için geri çektim.
@Ahmed in şarkısı da aynı turdu ve 1.oldu ( Başlatıyorum dramayı yazmaya ) ne kadar haklı ve adeletli bi hafta oldu bilemicem Bİr çok şarkı değiştirildi türü farklı diye oysa hepsi arabesk denecek turde şarkıydı Gitti bizim millet protest müziğe oy verdi @kerem @sokak sanati
Ben bukez gerçekten yanılmak istedim ama yok yok elenenler illa sonlarda olacak listemde😏Açıklmamın başında 1 ve 2 puan sıralamasında kararsızım dedim sonra artı 1 puan verdim.Tesekkürler. Yine tutturmus gibi oldun.
O kısıtlı olabilir ben sonra kullanıcam zaten senin kullandına kullanıcam birlikte seçicemiz için @sokak sanati @Bully @keremBence grammy verelim @Bully
Teknoloji manyaklarina autotune şarkılariyla buyumuş nesillere bişeyler öğretmeliyiz Bu bizim boynumuzun borcu kefaretimiz @Çiğdem
Çekemeyenler bir bir kendini belli etmeye başladı.
Takip edeceğim İkinizide 😎Finalden aşağısı bizi kesmez @Forumdash
İlk şıkka vermek istiyorym. @xBUGRAx
Yukarda konusalım @keremO kısıtlı olabilir ben sonra kullanıcam zaten senin kullandına kullanıcam birlikte seçicemiz için @sokak sanati @Bully @kerem
Hiç hayatlarında kurşun kalem başıyla bant sarmışlar mıdır ?Teknoloji manyaklarina autotune şarkılariyla buyumuş nesillere bişeyler öğretmeliyiz Bu bizim boynumuzun borcu kefaretimiz @Çiğdem
Cok iyi bir sarki secmedim zaten, iyi de gitmemis, @eskici Ferdi Tayfur ile gelseydi o elenirdi mesela.Ben bukez gerçekten yanılmak istedim ama yok yok elenenler illa sonlarda olacak listemde😏Açıklmamın başında 1 ve 2 puan sıralamasında kararsızım dedim sonra artı 1 puan verdim.
@xemrexxx eksi puan alacak olmasına rağmen hissetmedim eleneceğini
Yukarda konusalım @kerem