Ediyorum elenmekten kurtulduğuma sevindim o yüzden öyle dedim
İyi bakalım
Ediyorum elenmekten kurtulduğuma sevindim o yüzden öyle dedim
Kalpleri görüğümde ince bir tebessüm ettim.Bu arada bu hafta yarişmak istediğim diğer şarkılar
Şunlari da oylaın ama @The_Erinch yorumla oylasın
Reaksiyonlarınızla oylayın kalp +8 puan beğeni 7-4 puan 4altı olmamiş
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Buttonsu çok istedim ben de ama zayıf kalır diye vazgeçtimKalpleri görüğümde ince bir tebessüm ettim.
Bu 3 şarkıdan biri ile gelirsen ... Emin ol Kendini Şuan Potada olan Aşkım gibi hissedersin.
Forum bu 3 şarkıyıda harcar bozuk para gibi.
3 şarkında benim açımdan gayet yerinde; hatta haftaya "Buttons" ile gelebilirsin.
Gelecektir bundan sonra...Kaliteli oylarinin devamini bekliyoruz.
Sevilen;saygı duyulan bir üyesin kalplerde etkisi çoktur 🙂Buttonsu çok istedim ben de ama zayıf kalır diye vazgeçtimDiğerleri için aynısını @kerem de demişti
Acaba kalpleri gelseydin de elenseydin mi demek için attılar acaba
13.adam uğursuz. Ss@12.Adam'ın Oyları:
11 puan Don't Stop The Music
10 puan Crazy İn Love
9 puan naughty girl
8 puan umbrella
7 puan whenever whenever
6 puan tik tok
5 puan poker face
4 puan hot
3 puan hot n cold
2 puan bad romance
1 puan bring me to life
Tşkler 🙏🙏🙏Sevilen;saygı duyulan bir üyesin kalplerde etkisi çoktur 🙂
Allah nazardan korusun iyi idare ettik şuana kadarYArdımlarin için sana da ben teşekkür ederim
İlk 5teyiz
50 sayfa olmamış ben olmayıncaAnkete oylariniz bekleniyor hala.
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @-potterhead- @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @hayret bi şey @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @xdragxx @Felon @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Neredeydin sen Allahin cezasi.50 sayfa olmamış ben olmayınca
Bu hafta sonuclar Cumartesi günü olacak Ali Ozan.
İlgimi çekmedi bu hafta forumun gereksiz riri sevgisi malum. SsNeredeydin sen Allahin cezasi.
Beni elemeye çalışmasan daha iyi olacakSiz ikiniz ile @eskici iyi gidiyorsunuz nazar degmesin.
Keske hafta basinda yakasaymisim zaten, pisman oldugum, 3 üye bugün bunun ekmegini yedi. Diger yarismacilara asil haksizlik buydu bence.İlgimi çekmedi bu hafta forumun gereksiz riri sevgisi malum. Ss
Niye her mesajima diss atiyorsun?Beni elemeye çalışmasan daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?