Ediyorum elenmekten kurtulduğuma sevindim o yüzden öyle dedim
İyi bakalım
Ediyorum elenmekten kurtulduğuma sevindim o yüzden öyle dedim
Kalpleri görüğümde ince bir tebessüm ettim.Bu arada bu hafta yarişmak istediğim diğer şarkılar
Şunlari da oylaın ama @The_Erinch yorumla oylasın
Reaksiyonlarınızla oylayın kalp +8 puan beğeni 7-4 puan 4altı olmamiş
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Buttonsu çok istedim ben de ama zayıf kalır diye vazgeçtim Diğerleri için aynısını @kerem de demiştiKalpleri görüğümde ince bir tebessüm ettim.
Bu 3 şarkıdan biri ile gelirsen ... Emin ol Kendini Şuan Potada olan Aşkım gibi hissedersin.
Forum bu 3 şarkıyıda harcar bozuk para gibi.
3 şarkında benim açımdan gayet yerinde; hatta haftaya "Buttons" ile gelebilirsin.
Gelecektir bundan sonra...Kaliteli oylarinin devamini bekliyoruz.
Sevilen;saygı duyulan bir üyesin kalplerde etkisi çoktur 🙂Buttonsu çok istedim ben de ama zayıf kalır diye vazgeçtim Diğerleri için aynısını @kerem de demişti
Acaba kalpleri gelseydin de elenseydin mi demek için attılar acaba
13.adam uğursuz. Ss@12.Adam'ın Oyları:
11 puan Don't Stop The Music
10 puan Crazy İn Love
9 puan naughty girl
8 puan umbrella
7 puan whenever whenever
6 puan tik tok
5 puan poker face
4 puan hot
3 puan hot n cold
2 puan bad romance
1 puan bring me to life
Tşkler 🙏🙏🙏Sevilen;saygı duyulan bir üyesin kalplerde etkisi çoktur 🙂
Allah nazardan korusun iyi idare ettik şuana kadar @kerem @sokak sanatiYArdımlarin için sana da ben teşekkür ederim
İlk 5teyiz
@kerem iki hafta daha perşembeye çarpmasın yeter @ÇiğdemAllah nazardan korusun iyi idare ettik şuana kadar @kerem @sokak sanati
50 sayfa olmamış ben olmayıncaAnkete oylariniz bekleniyor hala.
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @-potterhead- @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @hayret bi şey @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @xdragxx @Felon @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Neredeydin sen Allahin cezasi.50 sayfa olmamış ben olmayınca
Bu hafta sonuclar Cumartesi günü olacak Ali Ozan.
Siz ikiniz ile @eskici iyi gidiyorsunuz nazar degmesin.Allah nazardan korusun iyi idare ettik şuana kadar @kerem @sokak sanati
İlgimi çekmedi bu hafta forumun gereksiz riri sevgisi malum. SsNeredeydin sen Allahin cezasi.
Beni elemeye çalışmasan daha iyi olacakSiz ikiniz ile @eskici iyi gidiyorsunuz nazar degmesin.
Keske hafta basinda yakasaymisim zaten, pisman oldugum, 3 üye bugün bunun ekmegini yedi. Diger yarismacilara asil haksizlik buydu bence.İlgimi çekmedi bu hafta forumun gereksiz riri sevgisi malum. Ss
Niye her mesajima diss atiyorsun?Beni elemeye çalışmasan daha iyi olacak