Biliyorum senin yarışmadığını da kuduruk teyzeni korumak istemiyor musun @ÇiğdemSen öyle san Basarsan bas sanki ben yarışıyorum
Biliyorum senin yarışmadığını da kuduruk teyzeni korumak istemiyor musun @ÇiğdemSen öyle san Basarsan bas sanki ben yarışıyorum
Banane ayol yiyin birbirinizi .ssBiliyorum senin yarışmadığını da kuduruk teyzeni korumak istemiyor musun @Çiğdem
Siki bir kural olmayacak, sadece belirli bir mesaj sayisi belirledim artik onun altinda kalan varsa da cekilmesi daha iyi olur.Eğer yeni kurallar bana uymazsa çekilirim zaten yarışmadan sıkıntı yok.
Ona doğru gidiyoruz kütük dostum 1'i hak etti @ÇiğdemBenle @Maskeli Fedai nin ifşalık hiçbir şeyi yok, boşu boşuna atıp tutup kızdırmayın beni basarım 1 puanı görürsünüz @serhatt
Ankete oy versene.Banane ayol yiyin birbirinizi .ss
O formatı hiç gündeme getirmeyelim ablacım.Ben ikinci olmuştum gözlemci sundunda türklerin içinde birde @sokak sanati @kerem
Sen hiç konuşmaKütük bey ara sıra doğru konuşuyor
1 veren konusmasın beeSen hiç konuşma
Shakirayla nasıl gitmiştim diye bakmıstım Sonuclara bakmadan geçmiş yapılmısların hiçbirini hatırlamıyorumO formatı hiç gündeme getirmeyelim ablacım.
Ona doğru gidiyoruz kütük dostum 1'i hak etti @Çiğdem
Ozaman ana haber bülteninde forumun işfanızı sunarkan görürsünüz @serhatt ıBenle @Maskeli Fedai nin ifşalık hiçbir şeyi yok, boşu boşuna atıp tutup kızdırmayın beni basarım 1 puanı görürsünüz @serhatt
Ne zaman dersen ben hazırımOzaman ana haber bülteninde forumun işfanızı sunarkan görürsünüz @serhatt ı