Kanlı domuz yediririm sana diyorum. Günah diyor. Sana hep dizisinde yediriyor ama
Hemde hamburger içindeKanlı domuz yediririm sana diyorum. Günah diyor. Sana hep dizisinde yediriyor ama![]()
Veda sayılır zatenforuma veda eder gibi bu ne böyle![]()
Hata yapmadım benElenmedin hatanı kabul edip tövbe sansın![]()
![]()
![]()
Niye ne olduSen nasıl bir yarışmacısın ya![]()
![]()
Vardır bi planlarımız
Niye ne oldu![]()
Tesekkürler desteginiz icin, bugün bazi yarismacilar sizin kadar burada olamadi, yazik utansinlar biraz.@denizz19 niyeyse senin elenecegini düşünmedim.😱 Basit ama eğlenceli bi şarkıydı. Forum İnna sevmiyor anlaşıldı. @mrt-06 'da eşikteydi
@xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash tebrikler Canlarım. Hep derim bu yarışmada Rihanna garanti diye.@bazinga 'da ekmeğini yedi bunu görüp.
@eskici elenmemiş.
Gaga'nın en popüler şarkısı potadayken ortalama şarkısı ilk sıralarda. @dreamy ne oluyor.😱
@kerem eline sağlık.
Veda sayılır zatenGelmeyeceğim artık. Ara ara uğrarım
8'den beri girmemiş foruma
Tesekkürler desteginiz icin, bugün bazi yarismacilar sizin kadar burada olamadi, yazik utansinlar biraz.![]()
Zaten uzaktım forumdan biliyorsun yarışma var diye dönmüştümYaa yapma lütfenn![]()
Tesekkür ederim, Rihanna'lari secip kalitenden ödün vermemen ayri bir muazzamlik.
Tesekkürler, 1 verdigin de iyi gitmemis aslinda.Ben 3 hafta üst üste kime 1 versem elendi ama @kerem e belirttim. 2puan verdiğim INNA elenir diye. Zaten puanlamada çok düşünmüştüm.
Geçmiş olsun @denizz19 sanada bugün elenme olasılığın yüksek demiştim. Forumdan çok uzaklasma.
4 haftadır elenenleri doğru tahmin etmekteyim :S
Tebrikler @mrt-06 @xBUGRAx @bazinga @Forumdash
@kerem emeğine sağlık
"Yeah!"i kaçırma bence.Bu arada bu hafta yarişmak istediğim diğer şarkılar
Şunlari da oylaın ama @The_Erinch yorumla oylasın
Reaksiyonlarınızla oylayın kalp +8 puan beğeni 7-4 puan 4altı olmamiş
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu