Kanlı domuz yediririm sana diyorum. Günah diyor. Sana hep dizisinde yediriyor ama
Hemde hamburger içindeKanlı domuz yediririm sana diyorum. Günah diyor. Sana hep dizisinde yediriyor ama
Veda sayılır zaten Gelmeyeceğim artık. Ara ara uğrarımforuma veda eder gibi bu ne böyle
Hata yapmadım benElenmedin hatanı kabul edip tövbe sansın
Niye ne olduSen nasıl bir yarışmacısın ya
Vardır bi planlarımız
Niye ne oldu
Tesekkürler desteginiz icin, bugün bazi yarismacilar sizin kadar burada olamadi, yazik utansinlar biraz.@denizz19 niyeyse senin elenecegini düşünmedim.😱 Basit ama eğlenceli bi şarkıydı. Forum İnna sevmiyor anlaşıldı. @mrt-06 'da eşikteydi
@xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash tebrikler Canlarım. Hep derim bu yarışmada Rihanna garanti diye. @bazinga 'da ekmeğini yedi bunu görüp.
@eskici elenmemiş.
Gaga'nın en popüler şarkısı potadayken ortalama şarkısı ilk sıralarda. @dreamy ne oluyor.😱
@kerem eline sağlık.
Veda sayılır zaten Gelmeyeceğim artık. Ara ara uğrarım
8'den beri girmemiş foruma Bilmiyorum artık
Tesekkürler desteginiz icin, bugün bazi yarismacilar sizin kadar burada olamadi, yazik utansinlar biraz.
Zaten uzaktım forumdan biliyorsun yarışma var diye dönmüştümYaa yapma lütfenn
Tesekkür ederim, Rihanna'lari secip kalitenden ödün vermemen ayri bir muazzamlik.
Tesekkürler, 1 verdigin de iyi gitmemis aslinda.Ben 3 hafta üst üste kime 1 versem elendi ama @kerem e belirttim. 2puan verdiğim INNA elenir diye. Zaten puanlamada çok düşünmüştüm.
Geçmiş olsun @denizz19 sanada bugün elenme olasılığın yüksek demiştim. Forumdan çok uzaklasma.
4 haftadır elenenleri doğru tahmin etmekteyim :S
Tebrikler @mrt-06 @xBUGRAx @bazinga @Forumdash
@kerem emeğine sağlık
Ne istiyorsun benden
"Yeah!"i kaçırma bence.Bu arada bu hafta yarişmak istediğim diğer şarkılar
Şunlari da oylaın ama @The_Erinch yorumla oylasın
Reaksiyonlarınızla oylayın kalp +8 puan beğeni 7-4 puan 4altı olmamiş
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu