TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta Sonuçları

11. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
@denizz19 niyeyse senin elenecegini düşünmedim.😱 Basit ama eğlenceli bi şarkıydı. Forum İnna sevmiyor anlaşıldı. @mrt-06 'da eşikteydi:(

@xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash tebrikler Canlarım. Hep derim bu yarışmada Rihanna garanti diye.:bhr: @bazinga 'da ekmeğini yedi bunu görüp.:(

@eskici elenmemiş.

Gaga'nın en popüler şarkısı potadayken ortalama şarkısı ilk sıralarda. @dreamy ne oluyor.😱

@kerem eline sağlık.

Süper puan @MEnes teşekkürler. :Z En hızlı teşekkürü sana ettim haberin olsun. :A
Sanırım güzel rastlamış ve en hızlısından teşekkürü almışız. Şarkıyı da az dinlemedik tabi eskilerde... :A
@MEnes o saçların umarım siyahlaşır da karizma zannettiğin beyazlıklar elinden gider :A
Yalnız güzel bedduaymış sevdim, ben iki durumu da sevdiğim için makul yani... :A
Güzel @MEnes iyiki diğer gagayı seçmişim :A :A :A
Gaga'nın klasiklerindendir sevdiğim sayılı şarkılarından.. :A
Teşekkürler @MEnes fena değil :A
Daha fenası da olabilirdi dediğin gibi... :A
Teşekkürler @MEnes Katy için. :D
Önemli değil Katy'i ve sanatını severiz. :D

Hepinize teşekkür ederim :bhr: Umarım bi bu hafta uzun süredir dinlemediğiniz bi şarkıyı hatırlatmişimdir. Çünkü ben öyleydim:A

@kerem @alperuz @Ahmed @Çiğdem @dreamy @bazinga @The_Erinch @sokak sanati @yigit_00 @hayret bi şey @MasacRE @Özgür @Turkuazz @serhatt @Harunnn60

d9d4406eda8b13a30a6a0de486f93402.gif

@denizz19 niyeyse senin elenecegini düşünmedim.😱 Basit ama eğlenceli bi şarkıydı. Forum İnna sevmiyor anlaşıldı. @mrt-06 'da eşikteydi:(

@xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash tebrikler Canlarım. Hep derim bu yarışmada Rihanna garanti diye.:bhr: @bazinga 'da ekmeğini yedi bunu görüp.:(

@eskici elenmemiş.

Gaga'nın en popüler şarkısı potadayken ortalama şarkısı ilk sıralarda. @dreamy ne oluyor.😱

@kerem eline sağlık.
İşte bu benim müzik kalitemle alamancının müzik kalitesinin farkı @kerem :A :A :A @Bully

@Forumdash Abicim şimdi ölene kadar uğraşırım onla :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Üzülmedim elendiğime zaten uzaklaşmamı engelleyen tek unsur yarışmalardı şimdi iyi olacak. Destekleyen arkadaşlara teşekkürler :D

Görüşmek üzere. Kalanlara başarılar.

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: mrt-06 and Angelica
  • Harika
Reactions: Forumdash