TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta Sonuçları

11. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Hepinize teşekkür ederim :bhr: Umarım bi bu hafta uzun süredir dinlemediğiniz bi şarkıyı hatırlatmişimdir. Çünkü ben öyleydim:A

@kerem @alperuz @Ahmed @Çiğdem @dreamy @bazinga @The_Erinch @sokak sanati @yigit_00 @hayret bi şey @MasacRE @Özgür @Turkuazz @serhatt @Harunnn60

d9d4406eda8b13a30a6a0de486f93402.gif
Biz öyle değiliz naş .ss

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Tesekkürler, 1 verdigin de iyi gitmemis aslinda. :D
Yabanci müzikte olsa şaşmamisim ilginç. Beyonce'lere çocukluk zamanında dolayı kıyak geçmiştim. galiba sana belirtmiştim. yada bir yorumda belirtmiştim.
Ben mutsuz olmaya başladım ama doğru tahminler yapmaya 😱 yorucu gercekten

• Güldürdün
Reactions: kerem
@denizz19 niyeyse senin elenecegini düşünmedim.😱 Basit ama eğlenceli bi şarkıydı. Forum İnna sevmiyor anlaşıldı. @mrt-06 'da eşikteydi:(

@xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash tebrikler Canlarım. Hep derim bu yarışmada Rihanna garanti diye.:bhr: @bazinga 'da ekmeğini yedi bunu görüp.:(

@eskici elenmemiş.

Gaga'nın en popüler şarkısı potadayken ortalama şarkısı ilk sıralarda. @dreamy ne oluyor.😱

@kerem eline sağlık.
YArdımlarin için sana da ben teşekkür ederim:bhr:
Puan almana sevindim gerçekten abicim :bhr: :bhr: :bhr: @bazinga @xBUGRAx sizlerede tebrikler :Z:Z:Z
İlk 5teyiz :Z:Z:Z

• Harika
Reactions: Çiğdem
Yabanci müzikte olsa şaşmamisim ilginç. Beyonce'lere çocukluk zamanında dolayı kıyak geçmiştim. galiba sana belirtmiştim. yada bir yorumda belirtmiştim.
Ben mutsuz olmaya başladım ama doğru tahminler yapmaya 😱 yorucu gercekten
Ama Lady Gaga recap kurbani oldu yine. Recabi cok uzundu ve nakaratini cok kisa kestigi icin bu puanlari aldi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi