Noluyor ayol .ss
Noluyor ayol .ss
Beni biliyorsun zaten ama forumda yine kliseler kazandigi icin harcarlar seni matmazel.Bu arada bu hafta yarişmak istediğim diğer şarkılar
Şunlari da oylaın ama @The_Erinch yorumla oylasın
Reaksiyonlarınızla oylayın kalp +8 puan beğeni 7-4 puan 4altı olmamiş
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Biz öyle değiliz naş .ssHepinize teşekkür ederim Umarım bi bu hafta uzun süredir dinlemediğiniz bi şarkıyı hatırlatmişimdir. Çünkü ben öyleydim
@kerem @alperuz @Ahmed @Çiğdem @dreamy @bazinga @The_Erinch @sokak sanati @yigit_00 @hayret bi şey @MasacRE @Özgür @Turkuazz @serhatt @Harunnn60
"Yeah!"i kaçırma bence.
Elenme tehlikem vardıYarışıyorsun hiç bişiden haberin yok elenmedimmi diyon
Zaten uzaktım forumdan biliyorsun yarışma var diye dönmüştüm
Elenme tehlikem vardı
Başka mecralarda görüşürüz artıkBiliyorum ama uzaklaşma ya lütfenn kırma benii
Yabanci müzikte olsa şaşmamisim ilginç. Beyonce'lere çocukluk zamanında dolayı kıyak geçmiştim. galiba sana belirtmiştim. yada bir yorumda belirtmiştim.Tesekkürler, 1 verdigin de iyi gitmemis aslinda.
Başka mecralarda görüşürüz artık
BEn sana bir şey yapmadım uydurmaElenmeni Çok üzdün beni
YArdımlarin için sana da ben teşekkür ederim@denizz19 niyeyse senin elenecegini düşünmedim.😱 Basit ama eğlenceli bi şarkıydı. Forum İnna sevmiyor anlaşıldı. @mrt-06 'da eşikteydi
@xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash tebrikler Canlarım. Hep derim bu yarışmada Rihanna garanti diye. @bazinga 'da ekmeğini yedi bunu görüp.
@eskici elenmemiş.
Gaga'nın en popüler şarkısı potadayken ortalama şarkısı ilk sıralarda. @dreamy ne oluyor.😱
@kerem eline sağlık.
İlk 5teyiz
Ama Lady Gaga recap kurbani oldu yine. Recabi cok uzundu ve nakaratini cok kisa kestigi icin bu puanlari aldi.Yabanci müzikte olsa şaşmamisim ilginç. Beyonce'lere çocukluk zamanında dolayı kıyak geçmiştim. galiba sana belirtmiştim. yada bir yorumda belirtmiştim.
Ben mutsuz olmaya başladım ama doğru tahminler yapmaya 😱 yorucu gercekten
BEn sana bir şey yapmadım uydurma
Sirf Hepsi dinlemek icin bu konsepti yaptik zaten.Sonunda Hepsi bir dinleyeceğiz. Keşke @phoebebuffay 'de olsa
Ben de kaçırma dedim işte, şarkı fena değil.Kullanmayacak kullanmak istiyordum demiş. Oku önce
Ediyorum elenmekten kurtulduğuma sevindim o yüzden öyle dedimNiye takip etmiyon o zaman
Hakettin4 hafta üst üste düşük puan verdin..