Yine bomba bir isim eleniyor. Su son iki hafat erken final yasiyoruz resmen.Bana geldi çoğunlukla diğer konulardan gelmez ama burdan geldi ay çok eğlenceli Kerem bugün eleme var![]()
Kerem'in oyu o haldeEvet ama benim oyum değil neyse aklıma takıldı survivor izlesem Cemal dışında kimi desteklerdim sence. Bu zamana kadar desteklediklerimi göz önüne alarak söylesene![]()
@Ahmed güle güle gitYine bomba bir isim eleniyor. Su son iki hafat erken final yasiyoruz resmen.@Çiğdem @Forumdash @eskici @sokak sanati @Özgür @MayısKralı @denizz19 @Ahmed @xemrexxx @bazinga @dreamy @xBUGRAx @mrt-06
İşte yasağı ispanyolcaya getirseydin diyorum artık ingilizce şarkımı varHer dil olur, fransizca, arapca, rusca, kürtce ne ararsan var.Yeter ki Türkce ve Ingilizce olmasin.
![]()
Yine bomba bir isim eleniyor. Su son iki hafat erken final yasiyoruz resmen.@Çiğdem @Forumdash @eskici @sokak sanati @Özgür @MayısKralı @denizz19 @Ahmed @xemrexxx @bazinga @dreamy @xBUGRAx @mrt-06
Gerçekten gidecem gibi. Ne kulisler dönmüşdür arkamdan.
Senin fikrindi aslinda Slow.Herkese başarılar.Slow şarkılar gelecek haftaların birinde mutlaka olmalı ama önce gruplar seçilsin.
![]()
Gruplar uzun zamandır seçilmedi diye oy vermedim yoksa dediğim gibi mutlaka olmalı.Senin fikrindi aslinda Slow.Sasirttin.
![]()
Yok o zaman bu konsept hic secilmez ki.İşte yasağı ispanyolcaya getirseydin diyorum artık ingilizce şarkımı var![]()
![]()
![]()
Alamancı biliyor oda sonuc bitene akdar doğrusunu demezGerçekten gidecem gibi. Ne kulisler dönmüşdür arkamdan.![]()
Kerem'in oyu o halde
Merakını gidermeyeceğimSurvivor'a karşı hamle yapmasan belki söylerdim
![]()