Yine bomba bir isim eleniyor. Su son iki hafat erken final yasiyoruz resmen. @Çiğdem @Forumdash @eskici @sokak sanati @Özgür @MayısKralı @denizz19 @Ahmed @xemrexxx @bazinga @dreamy @xBUGRAx @mrt-06Bana geldi çoğunlukla diğer konulardan gelmez ama burdan geldi ay çok eğlenceli Kerem bugün eleme var
Kerem'in oyu o haldeEvet ama benim oyum değil neyse aklıma takıldı survivor izlesem Cemal dışında kimi desteklerdim sence. Bu zamana kadar desteklediklerimi göz önüne alarak söylesene
@Ahmed güle güle git @sokak sanati @xBUGRAxYine bomba bir isim eleniyor. Su son iki hafat erken final yasiyoruz resmen. @Çiğdem @Forumdash @eskici @sokak sanati @Özgür @MayısKralı @denizz19 @Ahmed @xemrexxx @bazinga @dreamy @xBUGRAx @mrt-06
İşte yasağı ispanyolcaya getirseydin diyorum artık ingilizce şarkımı varHer dil olur, fransizca, arapca, rusca, kürtce ne ararsan var. Yeter ki Türkce ve Ingilizce olmasin.
Yine bomba bir isim eleniyor. Su son iki hafat erken final yasiyoruz resmen. @Çiğdem @Forumdash @eskici @sokak sanati @Özgür @MayısKralı @denizz19 @Ahmed @xemrexxx @bazinga @dreamy @xBUGRAx @mrt-06
@kerem Başka saçma birşey ekllememiş çok şükürSeçilecek gibi zaten açık ara farkla.
Gerçekten gidecem gibi. Ne kulisler dönmüşdür arkamdan.
Senin fikrindi aslinda Slow. Sasirttin.Herkese başarılar. Slow şarkılar gelecek haftaların birinde mutlaka olmalı ama önce gruplar seçilsin.
Gruplar uzun zamandır seçilmedi diye oy vermedim yoksa dediğim gibi mutlaka olmalı.Senin fikrindi aslinda Slow. Sasirttin.
Yok o zaman bu konsept hic secilmez ki. Film Sarkilarini düsünüyordum da cikarttim son anda. @Forumdashİşte yasağı ispanyolcaya getirseydin diyorum artık ingilizce şarkımı var
Alamancı biliyor oda sonuc bitene akdar doğrusunu demez @keremGerçekten gidecem gibi. Ne kulisler dönmüşdür arkamdan.
Kerem'in oyu o halde
Merakını gidermeyeceğim Survivor'a karşı hamle yapmasan belki söylerdim
Grupları seç sende jurisin