Yine mi sen![]()
Bu kutlu gecede tabi ki burada olacağım Allahın cezası. Seni eleyecegzi
Yine mi sen![]()
Ne krizi be 😱Bu akşam 9 gibi burada ol. Bi krizin dönüm noktasında olacağız ve senin yatıştırma fonksiyonunu kullanmam gerek![]()
Ahhh asıl benim Hammurabi Yasaları uzunluğundaki yorumumdan sonrasını merak ediyorum 🤪🥳🥳🤪
@kerem @Forumdash @sokak sanati
Görücez bakalımBu kutlu gecede tabi ki burada olacağım Allahın cezası. Seni eleyecegzi![]()
Farklılık istediğin için iyi oy alacağimi düşünüyorumAhhh asıl benim Hammurabi Yasaları uzunluğundaki yorumumdan sonrasını merak ediyorum 🤪🥳🥳🤪
O derece diyorsun ;Bir göz Survivor Bir Göz Laptop Bir Parmakda F5 de olacaktır 👍✊Sen bu hafta gölgede kalacaksın@kerem
Anladım oylarınla alakalı9'da burada ol.![]()
Dünyada kalan tek grup Mor ve Ötesi haklisin.
Yok bir sey, yine mübaala yapiyor kendisi.Ne krizi be 😱
Yoo doyamadik doyacagiz insallah.Kaç haftadır doyduk gruplara. Ama yine dr gruplar dedim.![]()
Sona alamadim maalesef, yine son dakikalar oylar yagdi. Ortalarin sonundasin diyelim.Ahhh asıl benim Hammurabi Yasaları uzunluğundaki yorumumdan sonrasını merak ediyorum 🤪🥳🥳🤪
Yangına körükle gidiyorsun.Forumun körükçü başı sen misin?Hadi inşallah.![]()
Öyle oldum valla.Yangına körükle gidiyorsun.Forumun körükçü başı sen misin?![]()
Anladım oylarınla alakalıKimlere kıydın bakalım göreceğiz
![]()
Su Survivor'da ne buluyorsaniz.Mis gibi yarisma var iste, @xemrexxx hele sen asla gidemezsin bu aksam buradasin ona göre.
Bu arada etiketler geldi mi?![]()