Ne varmış şarkımda![]()
Bu akşam bana verdiğin puana göre söyleyeceğim ne olduğunu
Ne varmış şarkımda![]()
Bi yüzdeliğe vursan forumun yüzde kaçı dersin.Maalesef openly olanlar az. Ama şüphelendiklerim çok. Hepsini biliyorum ama ispatlayamıyorum.![]()
![]()
Şu an hergün giren üyelerin her 3-den 1-de en az biseksüellik var bence. Aksini kimse iddia edemez. Zaten 5 falan tam açık üye var, bazıları da söylemiyor ama görünen köy klavuz istemez.Bi yüzdeliğe vursan forumun yüzde kaçı dersin.![]()
Sen 2014'lerde burayı gay tanışma foruma çevirecem demiştim 6 senede başardın canım.Şu an hergün giren üyelerin her 3-den 1-de en az biseksüellik var bence. Aksini kimse iddia edemez. Zaten 5 falan tam açık üye var, bazıları da söylemiyor ama görünen köy klavuz istemez.![]()
O zamanlar çok uçuk bir düşünce gibi gözükse de, şu an o yönde gidiyoruz. Az kaldı.Sen 2014'lerde burayı gay tanışma foruma çevirecem demiştim 6 senede başardın canım.![]()
Kocası bile var be 😱 @serhattın hayalini yaşıyor adam evli mutlu çıcuklu ve zengin
10 tane üyeliğim olsa birini vermem buna.
Üyelik ne ya başka birşey verebilirsin ama.10 tane üyeliğim olsa birini vermem buna.![]()
O Suriyeli seviyor.Üyelik ne ya başka birşey verebilirsin ama.![]()
Oylari kullanirken hepsinin teker teker yilina mi baktin?Oylarımı her şarkının kendi zevkimle hakkını verdiğimi düşünüyorum @dreamy özellikle Gaga seçmiş olmama bir nebze sevinecek![]()
![]()
@kerem @sokak sanati @Forumdash
Iyi ki bazi sarkilar berbat, cok güzel olsa nasil oylayacaktin merak ediyorum.Bu hafta inanılmaz acımasız oylar kullanacağım. Bazı şarkılar berbat![]()
Iyi ki bazi sarkilar berbat, cok güzel olsa nasil oylayacaktin merak ediyorum.![]()
Baya iyi tahmin etmişsin çok zorlandı bu hafta yarışmacılar çünkü Rihanna, Beyonce, Shakira gibi çantada keklik şarkılara saldırılınca diğerlerine fırsat kalmadı maalesef. Kolaya kaçanlara sürprizim var bu hafta zaten.Oylarımi kullandım. 2 gündür konuya girmedim kimin kimle yarıştığıni öğrenmemek için.
Oy kullandıktan sonra @kerem 'e kimin ne seçtiği ile ilgili tahmin yürüttüm. galiba %50 tutturdumkerem birinden çok pis trip yiyeceğim belli oldu
Şarkılar hayal kırıklığı yaşattı diyebilirim. Açık ara favorim vardı. onun haricinde 3 tane daha bildiğim şarkı vardı ve onlardan 2tanesine bu yüzden kıyak geçtim biraz
@Özgür @mrt-06 ve @eskici nin seçimleri şaşırttıözellikle mrt-06. o şarkıyı Çiğdem'in seçtiğini sandım
Umarımt trip atacağınız oylar vermemisimdir![]()