TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta (2000'ler Yabancı Şarkılar)

Şu an hergün giren üyelerin her 3-den 1-de en az biseksüellik var bence. Aksini kimse iddia edemez. Zaten 5 falan tam açık üye var, bazıları da söylemiyor ama görünen köy klavuz istemez. :A
Sen 2014'lerde burayı gay tanışma foruma çevirecem demiştim 6 senede başardın canım. :F

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Bu hafta inanılmaz acımasız oylar kullanacağım. Bazı şarkılar berbat:A

Son düzenleme:
Bi şarkı hiç benlik değildi.
Bi şarkı güzeldi ama diğerleri daha güzeldi. Diğerleri memnun kalır puanımdan.

@bazinga bu arada dediğim şeyler, yaşanıyor bizim yarışmaya dahil olmamız ve akabininde elenmemiz. Çoğu yarışmacının yarışmadaki ömrünü uzattı. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Oylarımi kullandım. 2 gündür konuya girmedim kimin kimle yarıştığıni öğrenmemek için.
Oy kullandıktan sonra @kerem 'e kimin ne seçtiği ile ilgili tahmin yürüttüm. galiba %50 tutturdum :A kerem birinden çok pis trip yiyeceğim belli oldu :F

Şarkılar hayal kırıklığı yaşattı diyebilirim. Açık ara favorim vardı. onun haricinde 3 tane daha bildiğim şarkı vardı ve onlardan 2tanesine bu yüzden kıyak geçtim biraz :A

@Özgür @mrt-06 ve @eskici nin seçimleri şaşırttı :A özellikle mrt-06. o şarkıyı Çiğdem'in seçtiğini sandım :A

Umarımt trip atacağınız oylar vermemisimdir :A

Oylarımi kullandım. 2 gündür konuya girmedim kimin kimle yarıştığıni öğrenmemek için.
Oy kullandıktan sonra @kerem 'e kimin ne seçtiği ile ilgili tahmin yürüttüm. galiba %50 tutturdum :A kerem birinden çok pis trip yiyeceğim belli oldu :F

Şarkılar hayal kırıklığı yaşattı diyebilirim. Açık ara favorim vardı. onun haricinde 3 tane daha bildiğim şarkı vardı ve onlardan 2tanesine bu yüzden kıyak geçtim biraz :A

@Özgür @mrt-06 ve @eskici nin seçimleri şaşırttı :A özellikle mrt-06. o şarkıyı Çiğdem'in seçtiğini sandım :A

Umarımt trip atacağınız oylar vermemisimdir :A
Baya iyi tahmin etmişsin çok zorlandı bu hafta yarışmacılar çünkü Rihanna, Beyonce, Shakira gibi çantada keklik şarkılara saldırılınca diğerlerine fırsat kalmadı maalesef. Kolaya kaçanlara sürprizim var bu hafta zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Puanlarımı verdim;
Eleştrilerim olduğu için uzun bir yorum süreci var ; @kerem benim puanlarımı zamanı gelince en son yayınlada insanlar ortasında görüp okurken bayılmasınlar :)
Beni biraz çözenler seçimler konusunda en yüksek puanları kime verdiğimide anlamıştır.

Herkese başarılar;bol şanslar.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy