Ne varmış şarkımda
Bu akşam bana verdiğin puana göre söyleyeceğim ne olduğunu
Ne varmış şarkımda
Bi yüzdeliğe vursan forumun yüzde kaçı dersin.Maalesef openly olanlar az. Ama şüphelendiklerim çok. Hepsini biliyorum ama ispatlayamıyorum.
Şu an hergün giren üyelerin her 3-den 1-de en az biseksüellik var bence. Aksini kimse iddia edemez. Zaten 5 falan tam açık üye var, bazıları da söylemiyor ama görünen köy klavuz istemez.Bi yüzdeliğe vursan forumun yüzde kaçı dersin.
Sen 2014'lerde burayı gay tanışma foruma çevirecem demiştim 6 senede başardın canım.Şu an hergün giren üyelerin her 3-den 1-de en az biseksüellik var bence. Aksini kimse iddia edemez. Zaten 5 falan tam açık üye var, bazıları da söylemiyor ama görünen köy klavuz istemez.
O zamanlar çok uçuk bir düşünce gibi gözükse de, şu an o yönde gidiyoruz. Az kaldı.Sen 2014'lerde burayı gay tanışma foruma çevirecem demiştim 6 senede başardın canım.
Kocası bile var be 😱 @serhattın hayalini yaşıyor adam evli mutlu çıcuklu ve zenginhangi ne ara ne zaman bizim niye haberimiz yok dimi @Dosi
10 tane üyeliğim olsa birini vermem buna.
Üyelik ne ya başka birşey verebilirsin ama.10 tane üyeliğim olsa birini vermem buna.
O Suriyeli seviyor.Üyelik ne ya başka birşey verebilirsin ama.
Oylari kullanirken hepsinin teker teker yilina mi baktin?Oylarımı her şarkının kendi zevkimle hakkını verdiğimi düşünüyorum @dreamy özellikle Gaga seçmiş olmama bir nebze sevinecek @kerem @sokak sanati @Forumdash
Iyi ki bazi sarkilar berbat, cok güzel olsa nasil oylayacaktin merak ediyorum.Bu hafta inanılmaz acımasız oylar kullanacağım. Bazı şarkılar berbat
Iyi ki bazi sarkilar berbat, cok güzel olsa nasil oylayacaktin merak ediyorum.
Baya iyi tahmin etmişsin çok zorlandı bu hafta yarışmacılar çünkü Rihanna, Beyonce, Shakira gibi çantada keklik şarkılara saldırılınca diğerlerine fırsat kalmadı maalesef. Kolaya kaçanlara sürprizim var bu hafta zaten.Oylarımi kullandım. 2 gündür konuya girmedim kimin kimle yarıştığıni öğrenmemek için.
Oy kullandıktan sonra @kerem 'e kimin ne seçtiği ile ilgili tahmin yürüttüm. galiba %50 tutturdum kerem birinden çok pis trip yiyeceğim belli oldu
Şarkılar hayal kırıklığı yaşattı diyebilirim. Açık ara favorim vardı. onun haricinde 3 tane daha bildiğim şarkı vardı ve onlardan 2tanesine bu yüzden kıyak geçtim biraz
@Özgür @mrt-06 ve @eskici nin seçimleri şaşırttı özellikle mrt-06. o şarkıyı Çiğdem'in seçtiğini sandım
Umarımt trip atacağınız oylar vermemisimdir