En son seçip uygun olanı nasıl buluyor anlamadım 2 gündür kafamız patladı abicimizle @Forumdash @sokak sanati @Ahmed
Sunucu kıyak yapıyor bu şopara:s.s
En son seçip uygun olanı nasıl buluyor anlamadım 2 gündür kafamız patladı abicimizle @Forumdash @sokak sanati @Ahmed
kim kız bu herifLGBT forumu burası. @Ahmed @Hachiko @serhatt kesin tam puan verir. Hülya Avşar bile dayanamayip ellemisti adamı. Hülya ellediyse vardır bi bildiği
Ekli dosyayı görüntüle 80408
kim kız bu herif
Yaşlanmış bu .ssRicky Martin. Bir dönemin pop starı
Yaşlanmış bu .ss
En son yapacagim sey olur herhalde.Sunucu kıyak yapıyor bu şopara:s.s
Yazık etmiş kendine .ssMalesef. 1990-2010 arasına damga vurmuştu. Gay olduğunu açıklayınca linç yedi bitirildi
Vallahi harika.... 😍Şarkımı seçtim hadi good bye gidip dizi izleyeyim iftara ka
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Vay be 2000 Lerde sanırım erkek şarkıcı yokmuşBu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
Son Oy Kullanma Tarihi: 5 Mayıs Salı 20:00
1. Shakira - Whenever Wherever
2. Kesha - Tik Tok
3. Lady Gaga - Poker Face
4. Inna - Hot
5. Katy Perry - Hot N Cold
6. Lady Gaga - Bad Romance
7. Rihanna - Umbrella
8. Beyonce - Crazy In Love
9. Rihanna - Don't Stop The Music
10. Beyonce - Naughty Girl
11. Evanescence - Bring Me To Life
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Tik Tok ve Hot n Cold favorim. Diğerlerini artık dinleyince görürüz.Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
2. Kesha - Tik Tok
4. Inna - Hot
7. Rihanna - Umbrella
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Herkese başarılar.Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
2. Kesha - Tik Tok
4. Inna - Hot
7. Rihanna - Umbrella
Diğer Hot'ta olsun favorilerindeTik Tok ve Hot n Cold favorim. Diğerlerini artık dinleyince görürüz.
LGBT forumu burası. @Ahmed @Hachiko @serhatt kesin tam puan verir. Hülya Avşar bile dayanamayip ellemisti adamı. Hülya ellediyse vardır bi bildiği
Ekli dosyayı görüntüle 80408
LGBT listesi daha uzun sanıyordum.
Cesaret yok diyelim.Vay be 2000 Lerde sanırım erkek şarkıcı yokmuş
Aynı yüzlerin içinde 3 şarkı benim için direk ilk 3 de...Diğerlerinede bakacağız artık
Herkese başarılar dilerim.
Fav10 LGBT listesi kim kimdir.Neyi aşkım anlamadım.
Maalesef openly olanlar az. Ama şüphelendiklerim çok. Hepsini biliyorum ama ispatlayamıyorum.Fav10 LGBT listesi kim kimdir.