İfşa olmuşsun, tası tabağı toparla Disney'e kaçİşte @xBUGRAx gerçeği.. Eltim diyorum ama böyle bir kadın maalesef! xBuğrax bu...
![]()
Gülben Ergen'in "skandal"lar ile dolu hayatı!
"Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır" İşte Gülben Ergen skandalları!www.gzt.com
“xBUGRAx yüzünden ölümden döndüm”
@kerem @Yiğitt @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @serhatt @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @Felon @eskici @pompy @Çiğdem
İnşallah canımİnşallah elenmem de telafi edersin sonrasında.![]()
Yiğit'i benim oyum kurtaracak
İşte @xBUGRAx gerçeği.. Eltim diyorum ama böyle bir kadın maalesef! xBuğrax bu...
![]()
"Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır" İşte Gülben Ergen skandalları!www.gzt.com
@kerem @Yiğitt @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @serhatt @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @Felon @eskici @pompy @Çiğdem
Okurken Ali Rıza Bey gibi oldum en son.İşte @xBUGRAx gerçeği.. Eltim diyorum ama böyle bir kadın maalesef! xBuğrax bu...
![]()
Evladım sen yice bana karşi ayaklanmaya başladin. Kırarım o ayaklarını seninn@dreamy'nin Oyları:
11 Şebnem Ferah - Sigara (Kraliçenin en sevdiğim şarkısı... Dinlemekten hiç bıkmayacağım bir eser.)
10 Emre Aydın - Afili Yalnızlık (Anısı var. Bu şarkı da efsanelerden. Sözlerinden müziğine kadar.)
9 Şebnem Ferah - Sil Baştan (Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.)
8 Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var (Bu da yıllar sonra bile dinlenebilecek şarkılardan)
7 Duman - Senden Daha Güzel
6 Barış Akarsu - Islak Islak
5 Pamela - İstanbul
4 maNga - Bir Kadın Çizeceksin
3 Kargo - Yıldızların Altında
2 Seksendört - Ölürüm Hasretinle
1 Duman - Aman Aman
Öyle olsun bakalım reyizŞarkın kötüydü Afilli aşk olabilirdi yada Cemil cümle İstanbul
@dreamy'nin Oyları:
11 Şebnem Ferah - Sigara (Kraliçenin en sevdiğim şarkısı... Dinlemekten hiç bıkmayacağım bir eser.)
10 Emre Aydın - Afili Yalnızlık (Anısı var. Bu şarkı da efsanelerden. Sözlerinden müziğine kadar.)
8 Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var (Bu da yıllar sonra bile dinlenebilecek şarkılardan)
5 Pamela - İstanbul
1 Duman - Aman Aman
Aaa tşşkler gördüm kadarıyla müzik kaliten istedim seviyelerde genel anlamda seçimelrin görüşlerin çok iyi@Çiğdem Hakedilen yerdesin 😉
Elenmeyeceğimi düşünüyorum, İzmir oylarım daha gelmedi hayırlısıyla zirveye adım adım gideceğiz.Yiğit'i benim oyum kurtaracak![]()
Fena değil.@dreamy'nin Oyları:
5 Pamela - İstanbul
1 Duman - Aman Aman
Benim seçimim olan Hercai ile çöktün, başka neyle çöktün benim yüzümden 😱Ben senin seçtiğin ilk iki seçimle çökünce bu sefer baya düşünerek seçtim hatta başta başka şarkı seçmiştim ama çekirgeler iyiyken üçüncüde batar bende ilk 2 ler kötü oldundan bu sefer üçüncü iyi olur inş hesabıyla![]()
![]()
![]()
Bugün ne kadar yaratıcı esprilerin var.
Okurken Ali Rıza Bey gibi oldum en son.![]()
Bu siteyi kim kurmuş acaba akıllarda 3 isim var