Eeee ne olmuşErzak oyunu başlıyor. Sd
Eeee ne olmuşErzak oyunu başlıyor. Sd
Ay hadi inşallah...Elenecek miyim
Evet abicim kaçarmıGeçen hafta musti vardi bu programda izledin mi
@Tolstoyevski sigara sağlığa zararlı
Her gün yorum konusundayız O Aycancı, ben Mertçi@Maskeli Fedai sen Survivor izlemeye mi başladın, o profil ne? 😱 @Bully ile arkamdan iş mi çeviriyorsunuz...
Yürü be destekle beni sonuna kadar.Sen benim hemşoma nasıl düşük verirsin.. @Özgür
Ağzını hayra açAy hadi inşallah...
Her çekişte beni hatırla.Ben yaktım şimdi bir tane senin yerine de içerim.
@mrt-06 Rahatlamış @Forumdash puana oynuyor @sokak sanati @kerem2. Puan Durumu:
119 | Çiğdem | Şebnem Ferah - Sil Baştan
115 | denizz19 | Seksendört - Ölürüm Hasretinle
105 | xemrexxx | Barış Akarsu - Islak Islak
104 | Ahmed | maNga - Bir Kadın Çizeceksin
98 | Forumdash | Kargo - Yıldızların Altında
95 | bazinga | Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
92 | dreamy | maNga - Cevapsız Sorular
84 | Özgür | Duman - Senden Daha Güzel
80 | mrt-06 | Pamela - İstanbul
77 | eskici | Emre Aydın - Afili Yalnızlık
72 | xBUGRAx | Şebnem Ferah - Sigara
67 | Yiğitt | Duman - Aman Aman
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
(Kendisi de düşük verdi )Sen benim hemşoma nasıl düşük verirsin.. @Özgür
Eninde sonunda aynı tarafta yer alacağımız kaçınılmazdıHer gün yorum konusundayız O Aycancı, ben Mertçi
Aynı taraftayız bu sefer o da enteresan bir durum @Maskeli Fedai
İşte @xBUGRAx gerçeği.. Eltim diyorum ama böyle bir kadın maalesef! xBuğrax bu...
Gülben Ergen'in "skandal"lar ile dolu hayatı!
"Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır" İşte Gülben Ergen skandalları!www.gzt.com
“xBUGRAx yüzünden ölümden döndüm”
@kerem @Yiğitt @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @serhatt @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @Felon @eskici @pompy @Çiğdem