Eeee ne olmuşErzak oyunu başlıyor. Sd
Eeee ne olmuşErzak oyunu başlıyor. Sd
Ay hadi inşallah...Elenecek miyim![]()
Kimdin sen.
Evet abicim kaçarmıGeçen hafta musti vardi bu programda izledin mi![]()
@Tolstoyevski sigara sağlığa zararlı![]()
Her gün yorum konusundayız@Maskeli Fedai sen Survivor izlemeye mi başladın, o profil ne? 😱 @Bully ile arkamdan iş mi çeviriyorsunuz...
Yürü be destekle beni sonuna kadar.Sen benim hemşoma nasıl düşük verirsin..@Özgür
Ağzını hayra açAy hadi inşallah...
Her çekişte beni hatırla.Ben yaktım şimdi bir tane senin yerine de içerim.![]()
@mrt-06 Rahatlamış @Forumdash puana oynuyor2. Puan Durumu:
119 | Çiğdem | Şebnem Ferah - Sil Baştan
115 | denizz19 | Seksendört - Ölürüm Hasretinle
105 | xemrexxx | Barış Akarsu - Islak Islak
104 | Ahmed | maNga - Bir Kadın Çizeceksin
98 | Forumdash | Kargo - Yıldızların Altında
95 | bazinga | Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
92 | dreamy | maNga - Cevapsız Sorular
84 | Özgür | Duman - Senden Daha Güzel
80 | mrt-06 | Pamela - İstanbul
77 | eskici | Emre Aydın - Afili Yalnızlık
72 | xBUGRAx | Şebnem Ferah - Sigara
67 | Yiğitt | Duman - Aman Aman
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
(Kendisi de düşük verdiSen benim hemşoma nasıl düşük verirsin..@Özgür
Eninde sonunda aynı tarafta yer alacağımız kaçınılmazdıHer gün yorum konusundayızO Aycancı, ben Mertçi
Aynı taraftayız bu sefer o da enteresan bir durum@Maskeli Fedai
İşte @xBUGRAx gerçeği.. Eltim diyorum ama böyle bir kadın maalesef! xBuğrax bu...
![]()
Gülben Ergen'in "skandal"lar ile dolu hayatı!
"Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır" İşte Gülben Ergen skandalları!www.gzt.com
“xBUGRAx yüzünden ölümden döndüm”
@kerem @Yiğitt @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @serhatt @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @Felon @eskici @pompy @Çiğdem