İfşa olmuşsun, tası tabağı toparla Disney'e kaç @xBUGRAxİşte @xBUGRAx gerçeği.. Eltim diyorum ama böyle bir kadın maalesef! xBuğrax bu...
Gülben Ergen'in "skandal"lar ile dolu hayatı!
"Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır" İşte Gülben Ergen skandalları!www.gzt.com
“xBUGRAx yüzünden ölümden döndüm”
@kerem @Yiğitt @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @serhatt @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @Felon @eskici @pompy @Çiğdem
İnşallah canımİnşallah elenmem de telafi edersin sonrasında.
Yiğit'i benim oyum kurtaracak
İşte @xBUGRAx gerçeği.. Eltim diyorum ama böyle bir kadın maalesef! xBuğrax bu...
"Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır" İşte Gülben Ergen skandalları!www.gzt.com
@kerem @Yiğitt @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @serhatt @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @Felon @eskici @pompy @Çiğdem
Okurken Ali Rıza Bey gibi oldum en son.İşte @xBUGRAx gerçeği.. Eltim diyorum ama böyle bir kadın maalesef! xBuğrax bu...
Evladım sen yice bana karşi ayaklanmaya başladin. Kırarım o ayaklarını seninn @Çiğdem @sokak sanati@dreamy'nin Oyları:
11 Şebnem Ferah - Sigara (Kraliçenin en sevdiğim şarkısı... Dinlemekten hiç bıkmayacağım bir eser.)
10 Emre Aydın - Afili Yalnızlık (Anısı var. Bu şarkı da efsanelerden. Sözlerinden müziğine kadar.)
9 Şebnem Ferah - Sil Baştan (Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. )
8 Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var (Bu da yıllar sonra bile dinlenebilecek şarkılardan)
7 Duman - Senden Daha Güzel
6 Barış Akarsu - Islak Islak
5 Pamela - İstanbul
4 maNga - Bir Kadın Çizeceksin
3 Kargo - Yıldızların Altında
2 Seksendört - Ölürüm Hasretinle
1 Duman - Aman Aman
Öyle olsun bakalım reyizŞarkın kötüydü Afilli aşk olabilirdi yada Cemil cümle İstanbul
@dreamy'nin Oyları:
11 Şebnem Ferah - Sigara (Kraliçenin en sevdiğim şarkısı... Dinlemekten hiç bıkmayacağım bir eser.)
10 Emre Aydın - Afili Yalnızlık (Anısı var. Bu şarkı da efsanelerden. Sözlerinden müziğine kadar.)
8 Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var (Bu da yıllar sonra bile dinlenebilecek şarkılardan)
5 Pamela - İstanbul
1 Duman - Aman Aman
Aaa tşşkler gördüm kadarıyla müzik kaliten istedim seviyelerde genel anlamda seçimelrin görüşlerin çok iyi@Çiğdem Hakedilen yerdesin 😉
Elenmeyeceğimi düşünüyorum, İzmir oylarım daha gelmedi hayırlısıyla zirveye adım adım gideceğiz.Yiğit'i benim oyum kurtaracak
Fena değil. @dreamy@dreamy'nin Oyları:
5 Pamela - İstanbul
1 Duman - Aman Aman
Evladım sen yice bana karşi ayaklanmaya başladin. Kırarım o ayaklarını seninn @Çiğdem @sokak sanati
Benim seçimim olan Hercai ile çöktün, başka neyle çöktün benim yüzümden 😱Ben senin seçtiğin ilk iki seçimle çökünce bu sefer baya düşünerek seçtim hatta başta başka şarkı seçmiştim ama çekirgeler iyiyken üçüncüde batar bende ilk 2 ler kötü oldundan bu sefer üçüncü iyi olur inş hesabıyla
Bugün ne kadar yaratıcı esprilerin var.
Okurken Ali Rıza Bey gibi oldum en son.
Bu siteyi kim kurmuş acaba akıllarda 3 isim var