Corona bizi böyle vurdu malasefSende gelisme görüyorum, darisi @xemrexxx @Yiğitt @Hachiko @alperuz @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully gibilerin basina.@Çiğdem @Forumdash
Corona bizi böyle vurdu malasefSende gelisme görüyorum, darisi @xemrexxx @Yiğitt @Hachiko @alperuz @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully gibilerin basina.@Çiğdem @Forumdash
Zaten boşluktan izliyordumSende gelisme görüyorum, darisi @xemrexxx @Yiğitt @Hachiko @alperuz @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully gibilerin basina.@Çiğdem @Forumdash
Eger kavusursaniz tencere yuvarlanmis kapagini bulmus atasözüne cuk oturursunuz.Yaş farkı ve mesafe engel oluyor.![]()
Sende mi izliyorsun? Yikilirim.Corona bizi böyle vurdu malasef![]()
O şartlar altında bile standartın üstünde bir güzelliği var ayrıca estetikli olduğunu nereden çıkardın.Estetikli yüzü ve boyali saclari haliyle bile cok cirkinmis.![]()
Konuda en cok mesaj yazanlardan birisin de.Zaten boşluktan izliyordum![]()
Boşluktan çenem düştü işteKonuda en cok mesaj yazanlardan birisin de.![]()
Ben anlarim, sen sarapyadan geldigin icin bu konularda cok amatörsün zaten. Sarapyada estetik ne arasin zar zor yemek buluyordunuz.O şartlar altında bile standartın üstünde bir güzelliği var ayrıca estetikli olduğunu nereden çıkardın.![]()
Hayır @xemrexxx bile izliyor düşünSende mi izliyorsun? Yikilirim.![]()
Onu tanımıyorsun bile attın şu an.Eger kavusursaniz tencere yuvarlanmis kapagini bulmus atasözüne cuk oturursunuz.![]()
O ne?
Kaos olmasa napacaksin merak ediyorum.Ben kaos olunca destek veriyorum.![]()
![]()
İşte bunu diyorumO ne?Kendimi yalniz hissetmeye basliyorum ama.
![]()
Birleşme partisinden.. Bir daha düşün.Ben anlarim, sen sarapyadan geldigin icin bu konularda cok amatörsün zaten. Sarapyada estetik ne arasin zar zor yemek buluyordunuz.![]()
Öyle bir kanal mi var?İşte bunu diyorumNasıl yakaladın
TLC yazcaktım sen de TC anını almişin
![]()
Ben anlarim, burnu estetik asiri belli.Onu tanımıyorsun bile attın şu an.![]()
Bu kadinsa benim gördüklerim ne acaba?
Evet CNBC_enin yerine actılarÖyle bir kanal mi var?![]()
Hayır “tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş” dedin. Bu durumda ben estetikli oluyorum ama değilim.Ben anlarim, burnu estetik asiri belli.![]()
Bulamayınca çıkartıp kenardan izliyorum, sazanlar da atlıyor.Kaos olmasa napacaksin merak ediyorum.![]()