Seviyorum o İngilizce şarkısı ve bir kaç tane daha ama bu şarkısı bana hitap etmiyor. tabi son 3lude yer almadın. okadarda düşük değil. orta şekerliSen maNga’yı seviyorsun diye biliyorum, dediğin pek inandırıcı gelmedi ama neyse.![]()
Seviyorum o İngilizce şarkısı ve bir kaç tane daha ama bu şarkısı bana hitap etmiyor. tabi son 3lude yer almadın. okadarda düşük değil. orta şekerliSen maNga’yı seviyorsun diye biliyorum, dediğin pek inandırıcı gelmedi ama neyse.![]()
Hazırlıyorum bir görsel.Seviyorum o İngilizce şarkısı ve bir kaç tane daha ama bu şarkısı bana hitap etmiyor. tabi son 3lude yer almadın. okadarda düşük değil. orta şekerli
Ağlak olmasın,sonuçta son 3 değil :SHazırlıyorum bir görsel.![]()
Evrim kim?
Survivor'da ki manitasiEvrim kim?![]()
Hangi takimda o Evrim? Ve bu @eskici niye Evrim'i tutuyor, esprileri cok benzedigi icin mi yoksa?Survivor'da ki manitasi![]()
Herkese aynı puanı vermişsin ne anladık bu işten
Sonucta elenmedin ve belki Duman'la elenecektin?Herkese aynı puanı vermişsin ne anladık bu işten![]()
Ben Evrim’i falan tutmuyorum onu nerden çıkardınHangi takimda o Evrim? Ve bu @eskici niye Evrim'i tutuyor, esprileri cok benzedigi icin mi yoksa?![]()
Oha, gercekten mi?Ben Evrim’i falan tutmuyorum onu nerden çıkardınSurvivor’u da bıraktım ayrıca
![]()
Duman’la zirveye oynardım diye düşünüyorumSonucta elenmedin ve belki Duman'la elenecektin?![]()
Evet bıraktım saçmaladı iyice Acun efendiOha, gercekten mi?![]()
Diger Duman sarkilari cok kötü gitti ama.Duman’la zirveye oynardım diye düşünüyorum![]()
O şarkılar kötüydü çünküDiger Duman sarkilari cok kötü gitti ama.![]()
Yaş farkı ve mesafe engel oluyor.Survivor'da ki manitasi![]()
Sende gelisme görüyorum, darisi @xemrexxx @Yiğitt @Hachiko @alperuz @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully gibilerin basina.Evet bıraktım saçmaladı iyice Acun efendi![]()
Estetikli yüzü ve boyali saclari haliyle bile cok cirkinmis.
Ben kaos olunca destek veriyorum.Sende gelisme görüyorum, darisi @xemrexxx @Yiğitt @Hachiko @alperuz @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully gibilerin basina.@Çiğdem @Forumdash