Maalesef değilim.Sen de Seksendört![]()
Maalesef değilim.Sen de Seksendört![]()
Biz oy vermiyoruz ki zatenGerçekten izlerken için sıkıldı.ss Çok yavaş bir sahne. Her hafta yapıyorum bunu. Bu haftaya özel değil.![]()
Sen kimdin inşallah düşük vermişimdir sanaMaalesef değilim.![]()
Bol kaoslu bir gece olacak demek.@kerem 'in ne kadar vasıfsız biri olduğunu ispatlayacagiz bu akşam.![]()
Nalaka?
Tesekkür ederim, sende recaplarda daha dikkatli olursun artik.![]()
Bu hafta aciklama yapmadan kopyala yapistir yap, yorum yapmani yasakliyorum bundan sonra.Akşam görürsün alakayıBeni çok kırdın. İntikamım korkunç olacak
![]()
Bu gece burada olmayani keserim.Bol kaoslu bir gece olacak demek.![]()
Bu hafta aciklama yapmadan kopyala yapistir yap, yorum yapmani yasakliyorum bundan sonra.Yoksa bundan oylarimi @MayısKralı'na veririm.
![]()
Cevapsız Sorular. Baktım ilk sezon tam puan vermişsin.Sen kimdin inşallah düşük vermişimdir sana![]()
Ben hizmetcilerle ugrasmam, dengim degil.Dün benle o kadar uğraşmayacktın![]()
Kalabilirsem tabii bu hafta herkes riskte...Nalaka?
Tesekkür ederim, sende recaplarda daha dikkatli olursun artik.![]()
Sezonlar hep değişir zevkler deCevapsız Sorular. Baktım ilk sezon tam puan vermişsin.![]()
Aaa ne tesadüfBen kendime verdim oyumu![]()
Tam puan verdiğin bir şarkıya düşük verecek kadar değişeceğini sanmıyorum. Yine ilk üçünde olurum bence.Sezonlar hep değişir zevkler de![]()
senin miydi Cevapsız sorular?Cevapsız Sorular. Baktım ilk sezon tam puan vermişsin.![]()
Sen maNga’yı seviyorsun diye biliyorum, dediğin pek inandırıcı gelmedi ama neyse.