Maalesef değilim.Sen de Seksendört
Maalesef değilim.Sen de Seksendört
Biz oy vermiyoruz ki zatenGerçekten izlerken için sıkıldı.ss Çok yavaş bir sahne. Her hafta yapıyorum bunu. Bu haftaya özel değil.
Sen kimdin inşallah düşük vermişimdir sanaMaalesef değilim.
Biz oy vermiyoruz ki zaten
Bol kaoslu bir gece olacak demek.@kerem 'in ne kadar vasıfsız biri olduğunu ispatlayacagiz bu akşam.
Nalaka?
Tesekkür ederim, sende recaplarda daha dikkatli olursun artik.
Bu hafta aciklama yapmadan kopyala yapistir yap, yorum yapmani yasakliyorum bundan sonra. Yoksa bundan oylarimi @MayısKralı'na veririm.Akşam görürsün alakayı Beni çok kırdın. İntikamım korkunç olacak
Bu gece burada olmayani keserim.Bol kaoslu bir gece olacak demek.
Bu hafta aciklama yapmadan kopyala yapistir yap, yorum yapmani yasakliyorum bundan sonra. Yoksa bundan oylarimi @MayısKralı'na veririm.
Cevapsız Sorular. Baktım ilk sezon tam puan vermişsin.Sen kimdin inşallah düşük vermişimdir sana
Ben hizmetcilerle ugrasmam, dengim degil.Dün benle o kadar uğraşmayacktın
Kalabilirsem tabii bu hafta herkes riskte...Nalaka?
Tesekkür ederim, sende recaplarda daha dikkatli olursun artik.
Sezonlar hep değişir zevkler deCevapsız Sorular. Baktım ilk sezon tam puan vermişsin.
Aaa ne tesadüfBen kendime verdim oyumu
Olmaya çalışacağım @sokak sanati nın planlarını merak ediyorum.Bu gece burada olmayani keserim.
Olmaya çalışacağım @sokak sanati nın planlarını merak ediyorum.
Tam puan verdiğin bir şarkıya düşük verecek kadar değişeceğini sanmıyorum. Yine ilk üçünde olurum bence.Sezonlar hep değişir zevkler de
senin miydi Cevapsız sorular?Cevapsız Sorular. Baktım ilk sezon tam puan vermişsin.
Sen maNga’yı seviyorsun diye biliyorum, dediğin pek inandırıcı gelmedi ama neyse.senin miydi Cevapsız sorular?
Yine hazırla bana Evrim'i :S @kerem