Cenen ne zaman yükseldi?Boşluktan çenem düştü işte![]()
Cenen ne zaman yükseldi?Boşluktan çenem düştü işte![]()
Yabanci dizi yayinliyorlar mi?Evet CNBC_enin yerine actılarKötu değil ama iyi de değil. Tek programini seviyorum genelde
![]()
Nesi güzel bu kadinin ya, huy olarak belk iama güzellikte sinifta kalir üzgünüm.Hayır “tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş” dedin. Bu durumda ben estetikli oluyorum ama değilim.Bazı huylarımız benziyor ama, çok doğal o da benim gibi.
![]()
@Dosi @The_Erinch
Yok şuan yayınlamıyorlar. Bi ara vardi ama sonra ya bitti yada kestilerYabanci dizi yayinliyorlar mi?![]()
Eskiden Merlin yayinlanirdi ne izlerdim be.Yok şuan yayınlamıyorlar. Bi ara vardi ama sonra ya bitti yada kestilerBu aralar cumalar film gecesi yapıyorlar.
Evrim kazan bile olsa İsotum için granit kaplama tavadır.Hayır “tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş” dedin. Bu durumda ben estetikli oluyorum ama değilim.Bazı huylarımız benziyor ama, çok doğal o da benim gibi.
![]()
@Dosi @The_Erinch
Bir göz doktoruna görün sen.Nesi güzel bu kadinin ya, huy olarak belk iama güzellikte sinifta kalir üzgünüm.Ben esmer seviyorum zaten.
![]()
Geliyorum konuya ben pek izleyemedim sonuçları takip etmediğim için. Hem bilgilenmiş olurum.Evrim kazan bile olsa İsotum için granit kaplama tavadır.
Ama Evrim bacımızı destekliyoruz; hele bugün daha çok. Detaylarını asıl sayfada yazacağım İsotcum.
e2yi çok izlerdim Ellen'ıEskiden Merlin yayinlanirdi ne izlerdim be.@Çiğdem
e2 ve Cncb-E'nin kapandigini bilmek cok koyuyor ya. Haberin gecen yeni almistim zaten.![]()
Bazen yükseliyorCenen ne zaman yükseldi?![]()
Düşünüyorum 2000lerde çok güzel şarkılar var diğerini elediğimde ve baskası kaptıgını düşünmek dahi istemıyorum😱Rihanna tavsiyesi isteyene 1 mesaj uzaktayım@xBUGRAx @Çiğdem @xemrexxx @mrt-06
@Forumdash senin istediğin haftaya geldik. Ne seçeceğini merak ediyorum![]()
Düşünüyorum 2000lerde çok güzel şarkılar var diğerini elediğimde ve baskası kaptıgını düşünmek dahi istemıyorum😱
Şimdi 2000-2010 arası dimi?? 2011 sayılmaz dimi @keremAileden birilerine önerirsin yabancıya gitmesin. Birde Aliço pek yabancı duruyor ona önerirsin.Popüler kültür seçmeyi unutma
![]()
Şimdi 2000-2010 arası dimi?? 2011 sayılmaz dimi @kerem![]()
Bence de daraltmak gerek2010'da sayılmamalı. 2000'ler dediğin 2009'da biter 31 Arakı 2009 son![]()
Bence de daraltmak gerekAdam 2010- aralık son gnü piyasaya cıkmıi en hit şarkıyla gelirse nolcak
Rock-rap Dahil galiba??![]()
Bence de daraltmak gerekAdam 2010- aralık son gnü piyasaya cıkmıi en hit şarkıyla gelirse nolcak
1 Ocak 2000 - 31 Aralik 2009.Yıl aralıklarında türü dikkate almıyoruz. İstediğini seçebilirsin. 31 Aralık 2009 som tarih olmalı bence @kerem![]()
Sende bir göz + norologa görün.Bir göz doktoruna görün sen.
Geliyorum konuya ben pek izleyemedim sonuçları takip etmediğim için. Hem bilgilenmiş olurum.![]()
Zaten Rock + Rap Pop'a dahil oluyor genellikle. Pop popüler mizigin kisaltilisi. Bu yüzden rock ve rap da icerebilir.Bence de daraltmak gerekAdam 2010- aralık son gnü piyasaya cıkmıi en hit şarkıyla gelirse nolcak