Öyle mi diyorsun reyiz
Öyle mi diyorsun reyiz
evet @eskiciÖyle mi diyorsun reyiz
Nalaka Ali Ozan, ask olsun sana.
Senin reytingin var miydi ki?Ben de anlamadım
Oylari yavas yavas topluyorum Excel'dan. Baya heyecanli olacak gibi görünüyor.Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.@kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız.
@sokak sanati
Ruhsar'in birlerini sona sakladim, art arda 7 tane 1 puanini son puan durumundan sonraya sakladim. Bu benim hep kullandigim yöntem zaten. Ki ben @MayısKralı'nin elenmesini istemiyordum.
@Çiğdem geç mi kaldı oy kullanmakta açıklamadın da onun oyunu @keremRuhsar'in birlerini sona sakladim, art arda 7 tane 1 puanini son puan durumundan sonraya sakladim. Bu benim hep kullandigim yöntem zaten. Ki ben @MayısKralı'nin elenmesini istemiyordum.@xemrexxx @Çiğdem
Yok, atlamistim onun oyunu sonradan acikladim. Görmedin mi yoksa?
Bekle işin neYarin 20:00'a kadar oylarinizi bekliyor olacagim.@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Özgür @Hachiko @offensive @S.G.A.T. @alperuz @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @eskici @yigit_00 @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
görmedim senaryomla ilgileniyordum @keremYok, atlamistim onun oyunu sonradan acikladim. Görmedin mi yoksa?
Yarin 20:00'a kadar oylarinizi bekliyor olacagim.@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Özgür @Hachiko @offensive @S.G.A.T. @alperuz @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @eskici @yigit_00 @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Senin isin ne yolla hadi.Bekle işin ne
Jüri baskanisin diye yapiyorum ama sen bilirsin en sona atabilirim, sen zararli cikarsin sonra.Son güne kalacak yine. Benim oylarımı hep ilk açıkladığın için son saatlere bırakacağım
@S.G.A.T. Akıllı davrandı pazar 21 tehlikeli ama akıllıca fikirSon güne kalacak yine. Benim oylarımı hep ilk açıkladığın için son saatlere bırakacağım
SurvivorrrrrrrrrrSenin isin ne yolla hadi.
temas olmasın @kerem virüs bulaştırmaMerak ediyorsan git bak o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?