ben geçen senede yanlış hatırlamıyorsam ya yarı finalde ya finalde erkin koray gelmişti. bundan bir kaç sene öncede aynı durumu hatırlıyorum
Yanlış hatırlıyorsun Erkin koray yoktu
ben geçen senede yanlış hatırlamıyorsam ya yarı finalde ya finalde erkin koray gelmişti. bundan bir kaç sene öncede aynı durumu hatırlıyorum
Neden hevesimi miriyorsun?İtiraf edeyim ben @Ahmed'in kazanmasını bekliyordum şarkı nedeniyle o yüzden büyük sürpriz oldu.Neyse sunuculuktan şampiyonluk kimseye nasip olmaz tebrikler aşko.@mrt-06
Sana da tebrikler çok iyi yartıştın her ne kadar bana sürekli düşük versen de. Ama iki sene üst üste finale çıkıp kazanamamak tuhaf.@Ahmed
Tekrar emeğine sağlık benim için de güzel bir deneyim oldu.Ama muhtemelen gelecek sezonda yine jüriliğe dönerim.@kerem
Kırmızı yaptım canım, kanal etiketinle de uyumlu oldu hem.
Cok tesekkür ederim, desteklerin icin.
Yok haklisin Erkin Koray'in finalde olmasini sahsen bende istemezdim ama forum seviyormus demek ki, aciklamami da yaptim zaten.Tebrikler @mrt-06 bunca zaman güzel şarkılarla karşımıza geldin finaldeki yorumum üstüne alınma ama finaller hep erkin koray benim gözümde şampiyonluğuna gölge düşürüyor yarı finale kadarki performansların için tebrikler..
Korona olmazsa Haziran'da İsveç'te olamam oyüzden bana uymuyor :SCok tesekkür ederim, desteklerin icin.
Kismetse gelecek sezon istersen yarismaci olabilirsin, dedigim gibi sana kalmis bir sey. Zaten bir dahaki sefere 15-17 haftayla sinirlandiracagim. 20 hafta cok uzun gercekten.
Tesekkür ederim canim, MS'yi Ekim gibi baslatmayi düsünüyorum bakalim. Yarismaci bulmakta zorlanirim gibime geliyor.@mrt-06 tebrik ediyorum Atacan'ım, hak ettin ve kazandın.Sahibi olduğun formatın şampiyonu da oldun.
@Ahmed seni de tebrik ediyorum, çok iyi yarıştın yarışma boyunca.
@kerem emeklerine sağlık canım, çok iyi iş çıkardın yine.MS'yi bekliyoruz.
@sokak sanati @MayısKralı sizleri de unutmayalım, teşekkürler emekleriniz için.
Tesekkürler canim, tebrik ederim tekrardan.
Hmm aklinda baska birileri de yok mu?Korona olmazsa Haziran'da İsveç'te olamam oyüzden bana uymuyor :S
MS bazen sıcak bakıyorum ama bazen de o stresi çekemem diyorumaklımda bir isim var ve finallerinde görür gibi
Özelden yazayım hemen. O ara forumdaysam düşünebilirim belki
Katılma ihtimalim fazla 🤗🤗Cok tesekkür ederim Mehmet, Ekim'de MS'de görüsürüz. Katilmak istersen tabii.
MS bir forum efsanesidir, her türlü büyük talep olur.Tesekkür ederim canim, MS'yi Ekim gibi baslatmayi düsünüyorum bakalim. Yarismaci bulmakta zorlanirim gibime geliyor.
O zaman simdiden sarkici ve bana özelden bildir. Ekim ayina akdar süren var tabii, düsün.Katılma ihtimalim fazla 🤗🤗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?