TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon Çeyrek Final (Canlı Performanslar)

O zaman konsepti degistirmeliyiz, ben o 4 kisinin performansini kabul edersem kalan 3'lüye kesinlikle haksizlik etmis olurum. @Ahmed'i cok seviyorum ama kabul etmem etik degil.

O zaman konsepti degistirmeliyiz, ben o 4 kisinin performansini kabul edersem kalan 3'lüye kesinlikle haksizlik etmis olurum. @Ahmed'i cok seviyorum ama kabul etmem etik degil.

Ahmet seçmedi zaten İsmail seçti. Bunu hatırlayacak kadar zekisin

Tüm ödül geceleri böyledir. Bilmiyor ve garipsiyor oluşun senin problemin. Konsept dışı bi şey yok çünkü. Tüm etkinlikler em devleri çıkartır sahneye.

Sadece ödül gecesi sözünü çıkarıp, direkt canlı performans yapmak bana da mantıklı geldi. @xBUGRAx @mrt-06 @dreamy @kerem

Reactions: kerem
Ben Cardi B-nin en seksi performansı ile gelip erkek oylarını toplayacam...

Konsept kisitlama olmaksizin canli performanslar olarak degistirilmistir. Playbacksiz ve maksimum iki düetli bütün performanslar kabul edilecektir.
@mrt-06 @Ahmed @dreamy @xBUGRAx

Reactions: Ahmed
@xBUGRAx @mrt-06 @dreamy @mrt-06 Konserler hariç tüm canlı performansları kullanabilirsiniz. Bu kadar zorlamacaģınızı ve bu kadar kolay pes edeceğinizi düşünmemiştim.

Dünya kupası, Super Bowl, Grammy, Oscar, Altın Kelebek, Kral Müzik gibi bütün etkinliklerden şarkı belirleyebilirsiniz

Reactions: xBUGRAx and Ahmed
Zorlanma nedeni yerli seçimlerin olmaması. Var ama hepsi basit ve ya playbackli.
Yabancılar da bu haftalarda riskli.

Konsept kisitlama olmaksizin canli performanslar olarak degistirilmistir. Playbacksiz ve maksimum iki düetli bütün performanslar kabul edilecektir.

Yalnız süper Bowl'de vs hep en az 2 kişi var. Şu kısıtlama işi çok mantıksız. Herkese aynı davranmak gerekir. Zaten duetler bile iki kişi.

Neden haksızlık olsun anlamadım. Konsept canlı performanslar değildi önceden belirtseydiniz ona göre seçerdim. Benim kapmamdan sonra böyle bir şey olmasını tesadüf olarak görmüyorum. Konuya şarkımı belirttikten sonra da sonuçlara kadar bir şey yazmayacağım kolay gelsin.

Reactions: sokak sanati

Zaten etkinlikler en az 2 kişiyi bir araya getiriyor. Amaç gösteriş. 2 kişi ile sınırlandırmak çok sığ bir durum. Bu tavrı kabul etme. Çünkü bariz haksızlık olur.

Reactions: dreamy
Zaten etkinlikler en az 2 kişiyi bir araya getiriyor. Amaç gösteriş. 2 kişi ile sınırlandırmak çok sığ bir durum. Bu tavrı kabul etme. Çünkü bariz haksızlık olur.
Yarışmadan soğuttular iyice cidden.

4 kişinin birlikte sahne almasında ne gibi bir aykırılık var anlamadım.

Yarışmadan soğuttular iyice cidden.

4 kişinin birlikte sahne almasında ne gibi bir aykırılık var anlamadım.

Herkes 3 yada 4 kişi gelebilir. Sadece sana özel bi durum değil. Zaten zor bir haftayı sabote etmekten başka bi şey olmuyor bu tavrı.

Reactions: dreamy
Sorun canlı olması diğer törenlerde de canlı söyleyen yok gibi.