Konsepti seçen şahsa buradan ... gönderiyorum.
Çok konuşma. Bul bi şeyler. Efsane bi yabancı şarkı seçebilirsin. Biraz araştır. Her hafta garanti seçe seçe buralara geldin diyen @xBUGRAx 'e kapak yapma zamanı
Konsepti seçen şahsa buradan ... gönderiyorum.
Playback bu da resmen oynanmış ses çıkıyor böyle mi çıkar canlı ses.
Yalniz bunda belirli bir sarki yok ki? Kabul edecegimi sanmiyorum.
Yalniz bunda belirli bir sarki yok ki? Kabul edecegimi sanmiyorum.
4 sarkicinin performansiyla 1 sarkicinin performansini karsilastirmak adil degil kesinlikle, olmaz.Yanılır senfonisi var ileride 2 dakikalık. O kısmı düşünmüş zaten. Bir şarkı söylüyor dördü
Playback değil bu işte. Bulmuşsun. Yıldız zaten Playback yapmıyor. Başka bulabilirsin Yıldız'ın varsa.
Aynen bu da net playback. Başka seçenek yok ödül töreni şarkı yazıyorum yine bir şey çıkmıyor, bu hafta iptal olmalı.Playback bu da resmen oynanmış ses çıkıyor böyle mi çıkar canlı ses.
Gevurların gecelerine özenilirse böyle olur.Aynen bu da net playback. Başka seçenek yok ödül töreni şarkı yazıyorum yine bir şey çıkmıyor, bu hafta iptal olmalı.
4 sarkicinin performansiyla 1 sarkicinin performansini karsilastirmak adil degil kesinlikle, olmaz.
Aynen bu da net playback. Başka seçenek yok ödül töreni şarkı yazıyorum yine bir şey çıkmıyor, bu hafta iptal olmalı.
2002'lere kadar hep Cem Uzan var, gerile gerile izliyor kendi kanalı.Gevurların gecelerine özenilirse böyle olur.
Güzel yaşadı adam valla...2002'lere kadar hep Cem Uzan var, gerile gerile izliyor kendi kanalı.
Tamam ben eleniyim.
Tamam ben eleniyim.
Bence konspeti canli performanslar olarak degistirebiliriz. Eger kabul ediyorsaniz. @sokak sanati @mrt-06 @Ahmed @dreamy @xBUGRAx