Hep vermemişimdir bee.Ondan dolayi mi hep düsük verdin.
Yok, artik resmen schkandal.
Hep vermemişimdir bee.Ondan dolayi mi hep düsük verdin.
Yok, artik resmen schkandal.
Bana göre kisasin.Kısa olduğumu düşünmüyorum abartma lütfen.
Tamam uzunsun anladık.Bana göre kisasin.
Kardesim gibisin iste neden kiziyorsun, yakisiklisin demedik mi.Tamam uzunsun anladık.
Evladımdan önce sana haber verdim ben@dreamy hani vardı deden haftasonu. Adamdan haberin yok. Ölse ruhun duymaz
Oylarinizi göndermeyi unutmayin.
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @xBUGRAx @Özgür @Bully @Tolstoyevski @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @yigit_00 @pompy @emreemreu @ozmoturk
Oylarinizi göndermeyi unutmayin.
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @xBUGRAx @Özgür @Bully @Tolstoyevski @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @yigit_00 @pompy @emreemreu @ozmoturk
heee doruOylarinizi göndermeyi unutmayin.
Gecen sefer de gec yolladin zaten.
Hepsini cok begendigin icn zorlanacaksin biliyorum.Bişey olmadı doğru dedim
AynennHepsini cok begendigin icn zorlanacaksin biliyorum.
@dreamy hani vardı deden haftasonu. Adamdan haberin yok. Ölse ruhun duymaz
İkinci plana atılmışım.Evladımdan önce sana haber verdim ben
Sana da laf sokmuş gıkın çıkmamişİkinci plana atılmışım.
Yeter artık övmeyin beni sonra şımarıyorum.Kardesim gibisin iste neden kiziyorsun, yakisiklisin demedik mi.
Ondan beklerim ama senden böyle şeyler duymaya alışık değildim.Sana da laf sokmuş gıkın çıkmamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?