Hep vermemişimdir bee.Ondan dolayi mi hep düsük verdin.
Yok, artik resmen schkandal.![]()
Hep vermemişimdir bee.Ondan dolayi mi hep düsük verdin.
Yok, artik resmen schkandal.![]()
Bana göre kisasin.Kısa olduğumu düşünmüyorum abartma lütfen.![]()
Tamam uzunsun anladık.Bana göre kisasin.![]()
Kardesim gibisin iste neden kiziyorsun, yakisiklisin demedik mi.Tamam uzunsun anladık.![]()
Evladımdan önce sana haber verdim ben@dreamy hani vardı deden haftasonu. Adamdan haberin yok. Ölse ruhun duymaz![]()
Oylarinizi göndermeyi unutmayin.
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @xBUGRAx @Özgür @Bully @Tolstoyevski @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @yigit_00 @pompy @emreemreu @ozmoturk
Oylarinizi göndermeyi unutmayin.
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @xBUGRAx @Özgür @Bully @Tolstoyevski @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @yigit_00 @pompy @emreemreu @ozmoturk
heee doruOylarinizi göndermeyi unutmayin.
Gecen sefer de gec yolladin zaten.
Hepsini cok begendigin icn zorlanacaksin biliyorum.Bişey olmadı doğru dedim![]()
AynennHepsini cok begendigin icn zorlanacaksin biliyorum.![]()
@dreamy hani vardı deden haftasonu. Adamdan haberin yok. Ölse ruhun duymaz![]()
İkinci plana atılmışım.Evladımdan önce sana haber verdim ben![]()
Sana da laf sokmuş gıkın çıkmamişİkinci plana atılmışım.![]()
Yeter artık övmeyin beni sonra şımarıyorum.Kardesim gibisin iste neden kiziyorsun, yakisiklisin demedik mi.![]()
Ondan beklerim ama senden böyle şeyler duymaya alışık değildim.Sana da laf sokmuş gıkın çıkmamiş![]()