Abla tüm şarkıları beğenip harika atmışsın, benimkini es geçmişsin, küstüm. ss
😱aaa neee vallahi görmedim şarkını dur bakım dur dur
@Bully şimdi gördüm ablamm hemide en sevdiğim şarkı ile gelmişin süperrr
Abla tüm şarkıları beğenip harika atmışsın, benimkini es geçmişsin, küstüm. ss
Teşekkür ederim ablacım beğendiğine sevindim Görmediğini tahmin ettim çünkü sen beni es geçmezdin😱aaa neee vallahi görmedim şarkını dur bakım dur dur
@Bully şimdi gördüm ablamm hemide en sevdiğim şarkı ile gelmişin süperrr
Teşekkür ederim ablacım beğendiğine sevindim Görmediğini tahmin ettim çünkü sen beni es geçmezdin
-> ŞARKILARI BELLİ OLANLAR
@Çiğdem- Mustafa Sandal&Gülben Ergen Şıkır Şıkır
@sokak sanati Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars
@Ahmad maNga ft. Göksel - Dursun Zaman
@Bully Aslı Güngör-Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı
@xemrexxx Koyverdin Gittin Beni
@denizz19 Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama
@turkuazz Rafet El Roman - Kalbine Sürgün Feat. Ezo
@yatutarsa Sia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul
@Harunnn60 Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna
@EFE UYSAL Gülşen feat. Murat Boz - İltimas
@ozmoturk Ümit Besen feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
@FaJi Cem Karaca & Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım
@Billy Kane Murat Boz & Ebru Gündeş - Gün Ağardı
@MayısKralı Gülben Ergen&Oğuzhan - Koç Aşkla Aynı Değil
@soo ve @batuhankaralar da gönderirse tamamdır.
Recap aralıklı kliplerinizi özelden bekliyorum. (Gönderenler üstüne alınmasın)
@Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @Bully @xemrexxx @denizz19 @turkuazz @yatutarsa @Harunnn60 @efe UYSAL @ozmoturk @FaJi @Billy Kane @MayısKralı
Abicim 100 tane etiket yapıyorum bakar mısın sadece 2'si olmuş, klavyeyi parçalayasım geliyor. 😡 Sakin sakin....Şarkıların hepsi belli olunca bir etiket atarsın @mrt-06 yoksa unuturum yine bak bir Shakira gördüm sanki yoksa gözüm mü yanıldı.
Aslı Güngör'le geldim abicim, zevkini az çok biliyorsam seversin senŞarkıların hepsi belli olunca bir etiket atarsın @mrt-06 yoksa unuturum yine bak bir Shakira gördüm sanki yoksa gözüm mü yanıldı.
Abicim 100 tane etiket yapıyorum bakar mısın sadece 2'si olmuş, klavyeyi parçalayasım geliyor. 😡 Sakin sakin....
Yaparım olmazsa özelden de gönderiyorum zaten.
Ablam ben en iyisi film izlemeye geri döneyim. .ssAtacan ablam sakin nefes al sakin paşam
Aslı Güngör'le geldim abicim, zevkini az çok biliyorsam seversin sen
Bakılsın o zamanBakılır 😎
Bak şimdi yarışıyor olsaydın sen kullanırdın hocam.
Bakılsın o zaman
Özledik be Medcezir'imizi, birlikte yorumladığımız güzel günleri
benim başka seçeneklerimde vardı seçildiBak şimdi yarışıyor olsaydın sen kullanırdın hocam.
Ayrıca önceki mesajına cevaben teşekkürler.
Hangileri? Oğuzhan Koç'lu olanı mı öneriyordun birde.benim başka seçeneklerimde vardı seçildi
Haydaa forumu unuttuk ya Neyse biz de bu efsane ile katılalım bari
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Özelden recapını da gönder Batuş sen ne yapacağın belli olmuyor. Belki 10 gün foruma girmezsin.Haydaa forumu unuttuk ya Neyse biz de bu efsane ile katılalım bari
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Ablam ben en iyisi film izlemeye geri döneyim. .ss