TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta

2. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Özelden recapını da gönder Batuş sen ne yapacağın belli olmuyor. :A Belki 10 gün foruma girmezsin. :A
Yok ya bu ara yoğunluktan aklımdan tamamen çıkmış, bu şarkı ile katıldıktan sonra hayatta unutmam :A

Aklımda ki 4 sahneden biriydi efsane.:Z
Kolay kolay yabancı şarkı ile yarışmam, bak hem de Riri var artık iyi puan verirsin :A

En sona kalmışım saat 21.00 civarı işte olduğum için muhtemelen hep böyle olacak. Kusura bakmayın. Neyse ki belirledigim şarkı seçilmemiş.

Herkese başarılar.

En sona kalmışım saat 21.00 civarı işte olduğum için muhtemelen hep böyle olacak. Kusura bakmayın. Neyse ki belirledigim şarkı seçilmemiş.

Herkese başarılar.
Özelden de recap süresiyle klibi atarsan çok güzel olur. :D

Şarkılara biraz göz attım en az 7 tanesi çok iyi. Diğerlerini oylama başlayana kadar bir içime sindireyim. :X

Hangileri? Oğuzhan Koç'lu olanı mı öneriyordun birde. (b)

@batuhankaralar sonunda online oldun şarkını paylaştıktan sonra özelden de gönder recap aralığıyla. :A

@soo bir tek sen kaldın yarına kadar bekliyorum. :(
yok hayır. seçilenleri demiyeyim. oy verince anlaşilacak zaten. ilk 2 yüksek puan hazır

Son düzenleme:
Recaplarını göndermeyenler köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın. .ss

Bugünlük modum berbat ve bu yüzden hareketli şarkılar sonlarda slowar ise zirvede olma şansı çok çok yüksek.....
ilk 4 şarkıma karar verdim

ilk iki sarki arasinda gidip geliyorum, karar veremiyorum tam puani hangisine vereyim diye.
@mrt-06 umarim herkes sana recaplari yollamistirda bir an önce bize sunarsin.
recaplari dinleyince fikir sahibi olurum umarim :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan