Abla tüm şarkıları beğenip harika atmışsın, benimkini es geçmişsin, küstüm. ss
😱aaa neee vallahi görmedim şarkını dur bakım dur dur
@Bully şimdi gördüm ablamm hemide en sevdiğim şarkı ile gelmişin süperrr
Abla tüm şarkıları beğenip harika atmışsın, benimkini es geçmişsin, küstüm. ss
Teşekkür ederim ablacım beğendiğine sevindim😱aaa neee vallahi görmedim şarkını dur bakım dur dur
@Bully şimdi gördüm ablamm hemide en sevdiğim şarkı ile gelmişin süperrr![]()
Teşekkür ederim ablacım beğendiğine sevindimGörmediğini tahmin ettim çünkü sen beni es geçmezdin
![]()
-> ŞARKILARI BELLİ OLANLAR
@Çiğdem- Mustafa Sandal&Gülben Ergen Şıkır Şıkır
@sokak sanati Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars
@Ahmad maNga ft. Göksel - Dursun Zaman
@Bully Aslı Güngör-Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı
@xemrexxx Koyverdin Gittin Beni
@denizz19 Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama
@turkuazz Rafet El Roman - Kalbine Sürgün Feat. Ezo
@yatutarsa Sia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul
@Harunnn60 Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna
@EFE UYSAL Gülşen feat. Murat Boz - İltimas
@ozmoturk Ümit Besen feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
@FaJi Cem Karaca & Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım
@Billy Kane Murat Boz & Ebru Gündeş - Gün Ağardı
@MayısKralı Gülben Ergen&Oğuzhan - Koç Aşkla Aynı Değil
@soo ve @batuhankaralar da gönderirse tamamdır.
Recap aralıklı kliplerinizi özelden bekliyorum. (Gönderenler üstüne alınmasın)
@Çiğdem- @sokak sanati @Ahmad @Bully @xemrexxx @denizz19 @turkuazz @yatutarsa @Harunnn60 @efe UYSAL @ozmoturk @FaJi @Billy Kane @MayısKralı
Abicim 100 tane etiket yapıyorum bakar mısın sadece 2'si olmuş, klavyeyi parçalayasım geliyor. 😡 Sakin sakin....Şarkıların hepsi belli olunca bir etiket atarsın @mrt-06 yoksa unuturum yinebak bir Shakira gördüm sanki yoksa gözüm mü yanıldı.
![]()
Aslı Güngör'le geldim abicim, zevkini az çok biliyorsam seversin senŞarkıların hepsi belli olunca bir etiket atarsın @mrt-06 yoksa unuturum yinebak bir Shakira gördüm sanki yoksa gözüm mü yanıldı.
![]()
Abicim 100 tane etiket yapıyorum bakar mısın sadece 2'si olmuş, klavyeyi parçalayasım geliyor. 😡 Sakin sakin....
Yaparım olmazsa özelden de gönderiyorum zaten.![]()
Ablam ben en iyisi film izlemeye geri döneyim. .ssAtacan ablam sakin nefes al sakin paşam![]()
Aslı Güngör'le geldim abicim, zevkini az çok biliyorsam seversin sen![]()
Bakılsın o zamanBakılır 😎
Bak şimdi yarışıyor olsaydın sen kullanırdın hocam.
Bakılsın o zaman![]()
Özledik be Medcezir'imizi, birlikte yorumladığımız güzel günleri![]()
benim başka seçeneklerimde vardı seçildiBak şimdi yarışıyor olsaydın sen kullanırdın hocam.
Ayrıca önceki mesajına cevaben teşekkürler.![]()
Hangileri? Oğuzhan Koç'lu olanı mı öneriyordun birde.benim başka seçeneklerimde vardı seçildi![]()
Haydaa forumu unuttuk yaNeyse biz de bu efsane ile katılalım bari
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Özelden recapını da gönder Batuş sen ne yapacağın belli olmuyor.Haydaa forumu unuttuk yaNeyse biz de bu efsane ile katılalım bari
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Ablam ben en iyisi film izlemeye geri döneyim. .ss