Kötü puan verirsen kanıtları ortaya çıkarırım.Türk şarkılar güçlü bakalım geçen hafta bana kötü verdiğini de hesaba katarak gıdım gıdım oy veririz
ama sıla'yı belendim <3
Kötü puan verirsen kanıtları ortaya çıkarırım.Türk şarkılar güçlü bakalım geçen hafta bana kötü verdiğini de hesaba katarak gıdım gıdım oy veririz
kötümü dedim ben ? görmek istediğin gibi görmüşsün devam et ve sende tercigi carlosdan yana kullanmıssin oyüzden saçma bir bahanehhhaa laz kızı olaaraaaak krdeniz şrkılrınaaaa kötü diyenleri sevmeyiz tbikide cnm
Çıkar çok umrumda ama gece izlersem muhtemelen beğenirimKötü puan verirsen kanıtları ortaya çıkarırım.
ama sıla'yı belendim <3
İyi yorum ypmmssın cnm forumd şmpiyonluk getirmiştikötümü dedim ben ? görmek istediğin gibi görmüşsün devam et ve sende tercigi carlosdan yana kullanmıssin oyîzden saçma bir bahane
enerjisi bol.Şarkımı yorumlayanın şarkısı yorumlanır.
Dosimi üzme üzerim seni .ssİyi yorum ypmmssın cnm forumd şmpiyonluk getirmişti
@xemrexxx en bununla devm et en iyisi ayoll
enerjisi bol.
sende benimkini yorumla bakalim
sana gecen hafta tam puan vermis birini nasil etiketlemezsin :O
Tamamdır güncelliyorum @xemrexxx de son kararını söylerse iyi olur gerçi yarın 12.00'a kadar süre var.2 sevdiğim isim Göksel ve Manga uyumu ile harika bi efsane ile katılayım dedim.Daha önce MS'da kullandığımda 1. olmuştum o hafta galiba bu şarkıyla. .
Elenecemse de böyle kalite ile gideyim.
@mrt-06 değiştim.
maNga ft. Göksel - Dursun Zaman
2 sevdiğim isim Göksel ve Manga uyumu ile harika bi efsane ile katılayım dedim.Daha önce MS'da kullandığımda 1. olmuştum o hafta galiba bu şarkıyla. .
Elenecemse de böyle kalite ile gideyim.
@mrt-06 değiştim.
maNga ft. Göksel - Dursun Zaman
carlos yaren yaşı kçüklerden iyi albilir ama genelde düşük klabilir kardenizin efsne şrkısını kulln @xemrexxx forumda şampiyonluğuda vr zten ayoll iyi sonuc alırsaın unutma eurovisiond bile kemence horonla finl puanı aldınTamamdır güncelliyorum @xemrexxx de son kararını söylerse iyi olur gerçi yarın 12.00'a kadar süre var.
10. sayfanin son mesajıSenin şarkı nerde bulamadım.
10. sayfanin son mesajı
O çok sevdiğim şarkı, ama bura tam uymaz. Dursun Zaman daha bilindik o yüzden bi tık daha önde ve ergenlik dönemimizin efsanelerinden bence.Durum Leyla ile gelsene.
senin kafa iyimi ben yarışmacımıyım ?O şakadan şeydi ama ciddi misin.
@xemrexxx sana uzun bir yorum vardi sonra sildim sandim ama kısa bir fragman kalmış onuda sildim
ben özumle gurur duyuyorum.
senin kafa iyimi ben yarışmacımıyım ?