TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta

2. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Bu şarkılardan muhakkak telif yerim o yüzden dailmotion'a yükleyeceğim. :A

2 sevdiğim isim Göksel ve Manga uyumu ile harika bi efsane ile katılayım dedim.Daha önce MS'da kullandığımda 1. olmuştum o hafta galiba bu şarkıyla. . :D
Elenecemse de böyle kalite ile gideyim. :D
@mrt-06 değiştim.

maNga ft. Göksel - Dursun Zaman

2 sevdiğim isim Göksel ve Manga uyumu ile harika bi efsane ile katılayım dedim.Daha önce MS'da kullandığımda 1. olmuştum o hafta galiba bu şarkıyla. . :D
Elenecemse de böyle kalite ile gideyim. :D
@mrt-06 değiştim.

maNga ft. Göksel - Dursun Zaman

Tamamdır güncelliyorum @xemrexxx de son kararını söylerse iyi olur gerçi yarın 12.00'a kadar süre var. :A

Tamamdır güncelliyorum @xemrexxx de son kararını söylerse iyi olur gerçi yarın 12.00'a kadar süre var. :A
carlos yaren yaşı kçüklerden iyi albilir ama genelde düşük klabilir kardenizin efsne şrkısını kulln @xemrexxx forumda şampiyonluğuda vr zten ayoll iyi sonuc alırsaın unutma eurovisiond bile kemence horonla finl puanı aldın :A

Şarkı seçimini yapan arkadaşlar özelden recaplarıyla kliplerinizi de gönderirseniz iyi olur. :D

Durum Leyla ile gelsene.:D
O çok sevdiğim şarkı, ama bura tam uymaz. Dursun Zaman daha bilindik o yüzden bi tık daha önde ve ergenlik dönemimizin efsanelerinden bence. :D

Ya ben hayatda da böyleyim kafam çok karışık seçim yaparken.s.s yakın haftalarda bu nedenle elencem galiba. :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan