Sonuç günü gelmeyeyim o zamanBu gece coştun sakin biraz.
Sonuç günü gelmeyeyim o zamanBu gece coştun sakin biraz.
Sende hemen atlama puanlara. Sıla'ya verecektim tam puanı belki ne biliyorsun?Tam puanına talibim abicim
mükemmel dizi hemdeHhahaha birde jenerikmi yapmıslar buna gerçek dizi gibi
Sana yine bi gonderme yapmak lazım. ssSende hemen atlama puanlara. Sıla'ya verecektim tam puanı belki ne biliyorsun?
Gel yahu ben senin yarışmanda yarışmasam bile gelirdim yine ortalığı karıştırır çıkardım.Sonuç günü gelmeyeyim o zamanKuru kafalı Ahmad mı, et döner Batuhan mı konuşacak
Sen nesin be çiğ köftenin yanında gelen marul muSonuç günü gelmeyeyim o zamanKuru kafalı Ahmad mı, et döner Batuhan mı konuşacak
Olmadı yine canım etiketler. ss Elle etiketle istersen, oylamanın başladığını anlasın insanlarÇEYREK FİNAL RECAPLARI
SON OY GÖNDERME: 11 MART CUMARTESİ 19.00
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @destere @xemrexxx @XanTier @Doğu @OzaN @cookies @dreamy @berkann @yatutarsa
Ekrana kafa atasım geliyor bazen.Olmadı yine canım etiketler. ss Elle etiketle istersen, oylamanın başladığını anlasın insanlar
Ekrana kafa atasım geliyor bazen.
Tek tek yapınca da bazen olmuyor o mesajla ilgili bir sorun @OzaN bir defasında demişti ama çözüm bulamadı. .sstek tek yap
benimki 98% oluyor hepTek tek yapınca da bazen olmuyor o mesajla ilgili bir sorun @OzaN bir defasında demişti ama çözüm bulamadı. .ss
Direkt kopyalayıp yapıştırdım oldu dediğim gibi sorun mesajla ilgili.ve siralamanda degisiklik yap. bazi nickler olmuyor kopyalarken
yarismacilari öne al jurileri sonra yap @mrt-06
ÇEYREK FİNAL RECAPLARI
SON OY GÖNDERME: 11 MART CUMARTESİ 19.00
VİDEO İLE AYNI SIRADA
Harunnn60 (Çılgın Bediş)
Bully (Süper Baba)
Ahmad (Cennet Mahallesi)
batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @destere @xemrexxx @XanTier @Doğu @OzaN @cookies @dreamy @berkann @yatutarsa
Çok büyük hata, şahsi fikrim.Zorunda kaldım ama yarı final ve final için saklıyorum
Yap yap, ona göre bir puan çekeyim.Sana yine bi gonderme yapmak lazım. ss
Şansımı deniyorumHem Sıla ile gelmediğine göre, tamının Süper Baba'ya gitmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?