Hülya Avşar ile akrabalığın var mı
soyadım çelebi benim bee avşar şey topluluk çerkezler var kürtler var bende avşarım iştee
Hülya Avşar ile akrabalığın var mı
Biliyorum takıldık sadece .sssoyadım çelebi benim bee avşar şey topluluk çerkezler var kürtler var bende avşarım iştee
Biliyorum takıldık sadece .ss
.ss bu işaret surat asma değilyaa asma yüzünü hemenn bende sana takılıyorum
Beni etiketleyip sildinmi etiket geldideSon kez etiketliyorum. Oylarınızı 19.00'a kadar bekliyorum.
@xemrexxx @turkuazz @Doğu @OzaN @dreamy @berkann @MasacRE- @DarkLeqenD @Polat Şaşmaz @FaJi
VİDEO İLE AYNI SIRADA
Harunnn60 (Çılgın Bediş)
Bully (Süper Baba)
Ahmad (Cennet Mahallesi)
batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında)
Sana öyle gelmiştir ben etiket yollamadım sana.Beni etiketleyip sildinmi etiket geldide
tabi tabi kanitla gelebilirim sorun değilSana öyle gelmiştir ben etiket yollamadım sana.
Montaj derim. 😛tabi tabi kanitla gelebilirim sorun değil
Kesinlikle öyle.Ay demek bana öyle gelmiş doğrudur
Tam sonuç zamanimi gelecen ? aç aç birşey olmaz. Bende son zamanlarda gündüzleri girmiyordum foruma. Bu son hafta sonunu değerlendireceğim az kirleteyim yeni konunuKesinlikle öyle.
Bugün bir yere gidicem de ne zaman döneceğim belli değil sonuç konusunu şimdi açsam fazla mı abartmış olurum?
İnşallah gelirim gelemezsem sen 10'da diye duyuru yapar mısın sayın başkanım?Tam sonuç zamanimi gelecen ? aç aç birşey olmaz. Bende son zamanlarda gündüzleri girmiyordum foruma. Bu son hafta sonunu değerlendireceğim az kirleteyim yeni konunu
Başlıkta belirt 10 diyeİnşallah gelirim gelemezsem sen 10'da diye duyuru yapar mısın sayın başkanım?
Tamam açıyorum şimdi.
Sonuçlar 9'da aslında hani gelemezsem 10'a çekeriz diye dedim.ay zaten yazmişsin nezaman dönecegini bilmedigini. ben az uyudum oyüzden tam okuyamiyorum @mrt-06
Başlıkta belirt 10 diye
Tamam halederiz 😉Sonuçlar 9'da aslında hani gelemezsem 10'a çekeriz diye dedim.