- Reaksiyon puanı
- 59,836
- Puanı
- 1,060
Yaptım gitti, ulaşmış olması gerekiyorÇok büyük hata, şahsi fikrim.
Yap yap, ona göre bir puan çekeyim.![]()
Yaptım gitti, ulaşmış olması gerekiyorÇok büyük hata, şahsi fikrim.
Yap yap, ona göre bir puan çekeyim.![]()
Bilgisayardayim. ben haledecem o meseleyi 😉 zaten burdada hazirmis cepten ayarlamistim burada görunuyoOlmadı yine canım etiketler. ss Elle etiketle istersen, oylamanın başladığını anlasın insanlar![]()
Bu gönderme üzerine puanım belirlendi.Yaptım gitti, ulaşmış olması gerekiyor![]()
ÇEYREK FİNAL RECAPLARI
SON OY GÖNDERME: 11 MART CUMARTESİ 19.00
VİDEO İLE AYNI SIRADA
Harunnn60 (Çılgın Bediş)
Bully (Süper Baba)
Ahmad (Cennet Mahallesi)
batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @destere @xemrexxx @XanTier @Doğu @OzaN @cookies @dreamy @berkann @yatutarsa
Finalde oy kullanıcam dedin ya.Kanaldaş ben jüri değilim![]()
Ben eklerdim, sen zorluk çekeceksen, neyse duruma bi bakalım da ona göre gereken müdahaleyi yaparız@Bully sorunlu olacak gibi ama neyse bakariz![]()
Heyecanla bekliyoruz canımBu hafta çok önemli açıklamalarım olacak.![]()
Dudu haftasında işe yaramıştı, bu hafta da yarayacak inşallahBu gönderme üzerine puanım belirlendi.![]()
Her hafta aynı uygulama sıkılmadın mıBu hafta çok önemli açıklamalarım olacak.![]()
Heyecanla bekliyoruz canım
Dudu haftasında işe yaramıştı, bu hafta da yarayacak inşallah![]()
![]()
Çok beklersinJüri'yi etki altına almaktan -5 puan verilmesi gerek sana.![]()
Çok beklersinKazanmak için her şey mübahtır, şartları sonuna kadar zorlamak gerek
![]()
İnceyi kaptım ve güldürdün harikaya döndü bir andaSenin etrafında melekler bol, çok bekleriz tabi.bu hafta sana çok anlamlı bir puan veresim var.
![]()
![]()
![]()
Merakla bekliyoruzBu hafta çok önemli açıklamalarım olacak.![]()
Her hafta aynı uygulama sıkılmadın mı![]()
Bu hafta gerçekten açıklamalarım var. .ssMerakla bekliyoruzbomba etkisi yaratır umarım
![]()