Sonuç günü gelmeyeyim o zamanBu gece coştun sakin biraz.![]()
Sonuç günü gelmeyeyim o zamanBu gece coştun sakin biraz.![]()
Sende hemen atlama puanlara. Sıla'ya verecektim tam puanı belki ne biliyorsun?Tam puanına talibim abicim![]()
mükemmel dizi hemdeHhahaha birde jenerikmi yapmıslar buna gerçek dizi gibi![]()
![]()
![]()
Sana yine bi gonderme yapmak lazım. ssSende hemen atlama puanlara. Sıla'ya verecektim tam puanı belki ne biliyorsun?![]()
Gel yahu ben senin yarışmanda yarışmasam bile gelirdim yine ortalığı karıştırır çıkardım.Sonuç günü gelmeyeyim o zamanKuru kafalı Ahmad mı, et döner Batuhan mı konuşacak
![]()
Sen nesin be çiğ köftenin yanında gelen marul muSonuç günü gelmeyeyim o zamanKuru kafalı Ahmad mı, et döner Batuhan mı konuşacak
![]()
Olmadı yine canım etiketler. ss Elle etiketle istersen, oylamanın başladığını anlasın insanlarÇEYREK FİNAL RECAPLARI
SON OY GÖNDERME: 11 MART CUMARTESİ 19.00
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @destere @xemrexxx @XanTier @Doğu @OzaN @cookies @dreamy @berkann @yatutarsa
Ekrana kafa atasım geliyor bazen.Olmadı yine canım etiketler. ss Elle etiketle istersen, oylamanın başladığını anlasın insanlar![]()
Ekrana kafa atasım geliyor bazen.![]()
Tek tek yapınca da bazen olmuyor o mesajla ilgili bir sorun @OzaN bir defasında demişti ama çözüm bulamadı. .sstek tek yap
benimki 98% oluyor hepTek tek yapınca da bazen olmuyor o mesajla ilgili bir sorun @OzaN bir defasında demişti ama çözüm bulamadı. .ss
Direkt kopyalayıp yapıştırdım oldu dediğim gibi sorun mesajla ilgili.ve siralamanda degisiklik yap. bazi nickler olmuyor kopyalarken
yarismacilari öne al jurileri sonra yap @mrt-06![]()
ÇEYREK FİNAL RECAPLARI
SON OY GÖNDERME: 11 MART CUMARTESİ 19.00
VİDEO İLE AYNI SIRADA
Harunnn60 (Çılgın Bediş)
Bully (Süper Baba)
Ahmad (Cennet Mahallesi)
batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @destere @xemrexxx @XanTier @Doğu @OzaN @cookies @dreamy @berkann @yatutarsa
Çok büyük hata, şahsi fikrim.Zorunda kaldım ama yarı final ve final için saklıyorum![]()
Yap yap, ona göre bir puan çekeyim.Sana yine bi gonderme yapmak lazım. ss
Şansımı deniyorumHem Sıla ile gelmediğine göre, tamının Süper Baba'ya gitmesi lazım
![]()