Yahu ben yarışıyorum o gitsin bence o Ne anlar yarışmaktan savunamaz bu diziyi oTümünü mü kullanayım lan seni bekliyorum. 😡 @batuhankaralar
Geçen gün bana verdiğin gibiyseyorum yapmayayım ben oyumla cevap vereyim
Yahu ben yarışıyorum o gitsin bence o Ne anlar yarışmaktan savunamaz bu diziyi oTümünü mü kullanayım lan seni bekliyorum. 😡 @batuhankaralar
Geçen gün bana verdiğin gibiyseyorum yapmayayım ben oyumla cevap vereyim
Zaten bu hafta @batuhankaralar elenirse senin namusun ikinci kez lekenelenecek çünkü bu dizi demek sen demeksin.Yahu ben yarışıyorum o gitsin bence o Ne anlar yarışmaktan savunamaz bu diziyi o
Geçen gün bana verdiğin gibiyse![]()
Sen oyunu ver yeter başka birşey istemezYahu ben yarışıyorum o gitsin bence o Ne anlar yarışmaktan savunamaz bu diziyi o
Yahu ben yarışıyorum o gitsin bence o Ne anlar yarışmaktan savunamaz bu diziyi o
Demek öyle 1 vereyim de görSen oyunu ver yeter başka birşey istemez![]()
@denizz19 kanka senin yeteneklerini biliyoruz beni elettirmeyeceğini biliyorumZaten bu hafta @batuhankaralar elenirse senin namusun ikinci kez lekenelenecek çünkü bu dizi demek sen demeksin.![]()
Yok o anlamda değil ya
Kes .ss Kırgın Çiçekler 1 bölüm izlemezsen 1 veririm@denizz19 kanka senin yeteneklerini biliyoruz beni elettirmeyeceğini biliyorum
Yok o anlamda değil ya![]()
İçerde sezonu daha erken tamamlarsa söz o boşlukta izleyeceğimKes .ss Kırgın Çiçekler 1 bölüm izlemezsen 1 veririm![]()
O zaman 1İçerde sezonu daha erken tamamlarsa söz o boşlukta izleyeceğim![]()
Bu gidişle finalde yorum yapan bir tek ben kalacam zaten.
Finale öyle bir 4lü bıraktın ki toplasan bir ben edemezBu gidişle finalde yorum yapan bir tek ben kalacam zaten.![]()
Kendisi elendi zaten ne yeteneği.@denizz19 kanka senin yeteneklerini biliyoruz beni elettirmeyeceğini biliyorum
Yok o anlamda değil ya![]()
Boşuna reyiz demiyorum kıvırcık prensim oyyyyy.Finale öyle bir 4lü bıraktın ki toplasan bir ben edemez![]()
1 verirsen ben de seni engellerim çok ciddiyimO zaman 1çok ciddiyim yaparım
![]()
Ben elenmedim istifa ettim kimse beni eleyemezKendisi elendi zaten ne yeteneği.
Boşuna reyiz demiyorum kıvırcık prensim oyyyyy.![]()
Sadece 1 vermekle de kalmam elim uzundur biliyon1 verirsen ben de seni engellerim çok ciddiyim![]()
Bende 3. İngiltere prensesi Prenses Perfinya.Ben elenmedim istifa ettim kimse beni eleyemez![]()
olayı yanlış anlamışsın tam tersi yine zevkimiz uyuştu
Komik değildi ama güleyim dedim hevesin kırılmasınBende 3. İngiltere prensesi Prenses Perfinya.![]()
Sen sadece cinsel esprilere gülüyorsun, yok diğer bu tarz esprilerime de gülerdin.Komik değildi ama güleyim dedim hevesin kırılmasın![]()
Öyle anlamak istedim diyelim.olayı yanlış anlamışsın tam tersi yine zevkimiz uyuştu![]()
Benim için sadece bir et parçasısınSen sadece cinsel esprilere gülüyorsun, beni bir cinsel meta olarak görmekten vazgeçsen diğer bu tarz esprilerime de gülerdin.
Öyle anlamak istedim diyelim.![]()