TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Seksenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Mesaj syısı önemli değil demek istedim cnm ben sana art niyet birşey düşünmem bile ankete katılıp değerlendirme ypmnız 1 yorum bile beni ttamin ediyor çünkü okdr hazırlyıp emek veriyorum zten 100 mesj syısınıda buluyor 15 flnd nekte üye ktılımı oluyor gyet bşrılı götürüyoruz oryıda bence sizinde destekelrinizle tabi :A

2010 da bitiricem :A
2016'ya kadar devam ettir bence abla. :D

bu arada birşey fark ettim ayoll biz normal klipleriyle ktılmadık canlı sahne performanslrıyl katılırdık eurovision haftasına uygun olur diye bir @sokak sanati çakallık yapıp kliple gelmiş :A yada cadolozunun canlı performansına güvenemiyormu acaba :A :A :A
Ona hiç dikkat etmemiştim :F Umut işte illa bir cinslik yapacak. :A

Ona hiç dikkat etmemiştim :F Umut işte illa bir cinslik yapacak. :A
Yalnız ben sn geçen gün 20:00 dn önceye sonucu koyma 21 yd 22 yp demiştim gidip 19:00 koymussun cnm genelde forumda olamıyorum ben o saatlerde ama 20:00 itibren gelmeye çlısıcm 2.yarısın yetişirim inş sonucun :A :A :A

bu arada birşey fark ettim ayoll biz normal klipleriyle ktılmadık canlı sahne performanslrıyl katılırdık eurovision haftasına uygun olur diye bir @sokak sanati çakallık yapıp kliple gelmiş :A yada cadolozunun canlı performansına güvenemiyormu acaba :A :A :A

Ses daha iyi çıkıyor klipte. @yatutarsa 'da kliple gelmiş.:A Akıllı insanın hali başka.😎

Yalnız ben sn geçen gün 20:00 dn önceye sonucu koyma 21 yd 22 yp demiştim gidip 19:00 koymussun cnm genelde forumda olamıyorum ben o saatlerde ama 20:00 itibren gelmeye çlısıcm 2.yarısın yetişirim inş sonucun :A :A :A
19'da bitsin ki anca hesaplarım ablam yani 22.00 civarında başlatırım. :A

@Doğu @destere @MEnes @MasacRE- Bu bayanla gelerek sıvacılara oynadım umarım tam puanlarınız bana olur :A

077039-130519-emmelie-de-forest.jpg
Burcu Biricik değil mi la bu? :A