hhahaa oyumu değiştirmedim zaten cnm müzik zevkime göre verdim başka etkenlere bakmadan düşük verenede düşük verme huyum asla yoktur
İyi aferin.
hhahaa oyumu değiştirmedim zaten cnm müzik zevkime göre verdim başka etkenlere bakmadan düşük verenede düşük verme huyum asla yoktur
Ama bana haksız puan verdin gibi hissettimİyi aferin.
Can Bonomo nasıldı?Ama bana haksız puan verdin gibi hissettim
Yanına yazdım değerlendirmemi cnm sevmem kendisini ama baya bir şarkı sevmeyince idare eder iyi bir puan aldı gibi bendenCan Bonomo nasıldı?
Can Bonomo nasıldı?
Ama bana haksız puan verdin gibi hissettim
Müziğin yolculuğuna bekleniyorsunGeçmiş olsun o zaman.
Müziğin yolculuğuna bekleniyorsun
Müziğin yolculuğuna bekleniyorsun
Umut iyice her programa katılan ortalığı karıştıran kadrolu seyircilere döndü.Tamam 3-5 sayfa konuşalım hadi.
Her diziye katılan beyaz saçlı bir kadın vrdı ayoll @sokak sanatiUmut iyice her programa katılan ortalığı karıştıran kadrolu seyircilere döndü.
Umut iyice her programa katılan ortalığı karıştıran kadrolu seyircilere döndü.
Zuhal'de Şaduman abla var temsili benim o. @Çiğdem-
Hhhh evet o kadın@MayısKralı'nın bulduğu kadın mı.
Aynen aklımda o canlanmıştı zaten.Zuhal'de Şaduman abla var temsili benim o. @Çiğdem-
Bize taş mı attın abla. Biz reyting amaçlı mıyız.Hhhh evet o kadın
müziğin yolculuğu reyting amaçlı bir etkinlikdeğil zaten tamamen üyelere hizmet amaçlı birşey videoları dinleyip ankete oy atmaları birde değerlendirme yorumu yapmları yetiyor sizlerede destekelriniziçin tşşkelr bir ekz dha
Aynen aklımda o canlanmıştı zaten.
Bize taş mı attın abla. Biz reyting amaçlı mıyız.
Şaduman ablaya rakip çıktı valla çok orijinal bir adam.Zuhal'de İbrahim var oda olabilirim. Sözde talibini bekliyor ama Zuhal'in dediği gibi Magazin müdürü.
yarışmlrın hepsine reyting lzım cnm ms yıldızlar yarısıyor bu şrkı benim vey hertürlü yarışmay ben yarışma amaçlı değil demeye çlıstım sana herzman en büyük desteği zaten ben vermişimdirAynen aklımda o canlanmıştı zaten.
Bize taş mı attın abla. Biz reyting amaçlı mıyız.
Ben farklı anlamışım o zaman.yarışmlrın hepsine reyting lzım cnm ms yıldızlar yarısıyor bu şrkı benim vey hertürlü yarışmay ben yarışma amaçlı değil demeye çlıstım sana herzman en büyük desteği zaten ben vermişimdir
Mesaj syısı önemli değil demek istedim cnm ben sana art niyet birşey düşünmem bile ankete katılıp değerlendirme ypmnız 1 yorum bile beni ttamin ediyor çünkü okdr hazırlyıp emek veriyorum zten 100 mesj syısınıda buluyor 15 flnd nekte üye ktılımı oluyor gyet bşrılı götürüyoruz oryıda bence sizinde destekelrinizle tabiBen farklı anlamışım o zaman.