TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Seksenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Herkese iPad veriliyor şanslılar
benim zamanımda bile yoktu
zaten 4 sene önce başlanıldı
O tablet olayı burda da var ben yetişemedim ama artık okullarda Fatih Projesi adı altında akıllı tahta ve her öğrenciye tablet veriliyor ama ipad değil android tablet.

Oylarımı kullandım.

2009 yılı listeme damga vurdu. @yatutarsa @denizz19 @Billy Kane

Loureen zaten sevdiğim bir ses ve 2012 yılında kazanmasına çok sevinmiştim.
@soo @turkuazz sende güzel birini seçmişsin.

@Ahmad Bihter sayesinde kaptın bir şeyler.
@Harunnn60 iyi bir ikili ve 1. Olmuşlardı sanırım. Önlerde yer verdim.

@Çiğdem- ortalarda puan verdim çok iyi veremedim.
@Bully sen daha çift haneli bir rakam aldın sanırım.
Darılmayın ikinizde sonra.😛

@ozmoturk ilk kez sana oy verdim sende ortalarda yer aldın hevesin kırılmasın dedik.
@MayısKralı muhteşem bir oy vermedim ama kizmazsın gibi.

İsteyince oluyor

Benden bahsetmediğinie göre 1 verdin.ss

efsne diyip kötü verdin demek gıcık olmm rağmen adaletli davranıp sana iyi ayarlıyordum ama şuan oyumu gıcık modda değiştirip vericem iyiki göndermemişim oylarımı

efsne diyip kötü verdin demek gıcık olmm rağmen adaletli davranıp sana iyi ayarlıyordum ama şuan oyumu gıcık modda değiştirip vericem iyiki göndermemişim oylarımı

Yok kız yani ilk 5 değil onu kast ettim.
ortadaydin işte.

oylarımı verdim şuan yorum yapmak istediklerime şarkı yanına ekledim oyüzden burada değerlendirme ypmayacm ayoll

@mrt-06 iyiki düşünmüşsün bu etkinliği ayoll ms yokluğunda müzik yrışmsından forum mahrum kalmamıs oldu bende 1 yıl aradan sonra tekrar yrışma heyecanını yaşamış oluyorum emekte veriyıorsun hakkını bulursun inş

Recaplar o kadar yormadı aslında ama indirmesi yüklemesi toplam 1GB tuttu, birde SD kalitede yani düşün HD yapsam 2.5 GB tutardı. 😱 @Amoureux