Fark-ı Kırgın Çiçekler lafımı Farkı Atacan olarak almışsın daha ne olsunYuh asıl benim laflarımı çalıyorsun, bir tane senin kullandığın kelimelerden benim kullandığımı kanıtla ve bu yazdığım cümleyi çöz öpmeyen ne olsun.![]()
Fark-ı Kırgın Çiçekler lafımı Farkı Atacan olarak almışsın daha ne olsunYuh asıl benim laflarımı çalıyorsun, bir tane senin kullandığın kelimelerden benim kullandığımı kanıtla ve bu yazdığım cümleyi çöz öpmeyen ne olsun.![]()
O lafı herkes kullanıyor, kendine mal etmen komik oldu.Fark-ı Kırgın Çiçekler lafımı Farkı Atacan olarak almışsın daha ne olsun![]()
Herkes benden gördü kendi dizilerine adaptasyon sürecine girdi ama çok avam durdu onlardaO lafı herkes kullanıyor, kendine mal etmen komik oldu.![]()
Nasıl da yazıyor, üretiyor, kendini inandırıyor.Herkes benden gördü kendi dizilerine adaptasyon sürecine girdi ama çok avam durdu onlarda![]()
Bir de şey vardı ben Yıldızlar Yarışıyor da şarkı paylaşmaya başladım sen de başladınNasıl da yazıyor, üretiyor, kendini inandırıyor.
@Amoureux Youtube videoma sen mi dislike attın.Bir tane dis gözüküyor kesin sensindir.
![]()
Sen konuya yazın demiyor muydun yazsak kabahat yazmasak kabahat.Bir de şey vardı ben Yıldızlar Yarışıyor da şarkı paylaşmaya başladım sen de başladın![]()
Ben yazı yazın dedim müzik paylaşın mı dedimSen konuya yazın demiyor muydun yazsak kabahat yazmasak kabahat.Daha da müzik paylaşmam ama yarı yarıya reyting kaybı yaşarsın bilesin. .ss
Özelden de kliplerinizi gönderdim bir an önce oylarsanız yarın bile sonuçları açıklarım.![]()
sizin muhhabet daha devammı ediyorBen yazı yazın dedim müzik paylaşın mı dedimtamam neyse sen paylaş
![]()
Ben herkese yeterimsizin muhhabet daha devammı ediyor
Deniz dersine odaklan![]()
görüyorum aynı dakika bana iki yerden laf yetiştiriyorsunBen herkese yeterim![]()
Ben yazı yazın dedim müzik paylaşın mı dedimtamam neyse sen paylaş
![]()
Sen bana o mesajları dersteyken mi atıyordun. 😱 Öğrencilerinle bütünleşsene aa birde bu dershane sana para veriyor.sizin muhhabet daha devammı ediyor
Deniz dersine odaklan![]()
Tamamdır ablam. 🙂@mrt-06 Oylarımı akşama gönderirim ablacım herkese başarılar diliyorum😉
Deniz evindeydi galiba bende moladayken ozaman yazdım sonra derse girdim serbestti ders. cocuklar sinıf dışına çıkıp flim çektiler bende arada baktım forumaSen bana o mesajları dersteyken mi atıyordun. 😱 Öğrencilerinle bütünleşsene aa birde bu dershane sana para veriyor.
Tamamdır ablam. 🙂
Hee dersi bıraktım sana yazdım evdeyim yani ders çalışıyorumSen bana o mesajları dersteyken mi atıyordun. 😱 Öğrencilerinle bütünleşsene aa birde bu dershane sana para veriyor.
Tamamdır ablam. 🙂
Benim bir ingilizcecim vardı derste sürekli biriyle mesajlaşırdı, birde telefon seslide olurdu sürekli ötüyürdu. Olabilir yani.Hee dersi bıraktım sana yazdım evdeyim yani ders çalışıyorum![]()
Film mi çektiler, drama dersi falan mı.Deniz evindeydi galiba bende moladayken ozaman yazdım sonra derse girdim serbestti ders. cocuklar sinıf dışına çıkıp flim çektiler bende arada baktım forumailk 10 dakikada falan
![]()
korkuBenim bir ingilizcecim vardı derste sürekli biriyle mesajlaşırdı, birde telefon seslide olurdu sürekli ötüyürdu. Olabilir yani.
Ayrıca bana yazmak bir şereftir.
Film mi çektiler, drama dersi falan mı.![]()
Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler şimdiki çocuklar şansılı film bile çekiyorlar gerçi İsveç orası burda öyle bir olay var mı şuan bilmiyorum.korku
diğerinide yarın izleyeceğiz![]()
Herkese iPad veriliyor şanslılarBizim zamanımızda yoktu böyle şeyler şimdiki çocuklar şansılı film bile çekiyorlar gerçi İsveç orası burda öyle bir olay var mı şuan bilmiyorum.![]()